Søk i Aktiv i Oslo

Skiforeningens Sommercamp

Bli med på årets råeste sommercamp i regi av Skiforeningen. Dette er en sommercamp hvor barna får prøve ut morsomme og utfordrende aktiviteter.

I år blir Skiforeningens Sommercamp i uke 26, 27, 32 og 33.

Barnas Sommercamp holder til i Skiforeningens klubbhus i fantastiske Holmenkollen nasjonalanlegg. Dette er et perfekt utgangspunkt for en fartsfylt uke!

Sommercampen er for barn født mellom 2011 og 2016 (f.o.m. året de fyller 7 år, t.o.m. året de fyller 12 år).

Påmelding til Barnas Sommercamp her

Varierte aktiviteter

Barnas Sommercamp er en uke (mandag til fredag) med fullspekket aktivitetsprogram. Her vil sykkelen bli brukt i både i nærområdet og i Marka, kajakkene skal settes på vannet, klatreselene strammes, badetemperaturen skal testes og rebusløyper skal løses.

Levering og henting:

Oppmøte hver dag mellom 08:30 – 09:00 og henting mellom 15.15 -16:00. Den siste timen er frilek for barna. Henting senest kl. 15:00 på fredag.

Gruppeinndeling:

I opplysningsskjemaet kan dere oppgi en venn barnet ønsker å komme på samme gruppe med. Gruppene blir ellers satt opp etter alder. Dette gjør de for å kunne tilpasse aktivitetene best mulig. Deres instruktører og campledere er trent på å få alle til å føle seg inkludert i gruppen.

Ferdighetskrav:

Barnet må kunne gå av og på sykkelen selv, samt bremse i nedoverbakke. De yngste drar ikke på lange turer, men de må kunne sykle 3-4 km på grusveier. Alle barn må bade med vest uavhengig om de er svømmedyktige eller ikke. Det er dermed ingen krav om at barna må kunne svømme for å være med på campen.

Les mer om Barnas Sommercamp her

Relaterte sider

Send melding til Skiforeningens Sommercamp

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.