Søk i Aktiv i Oslo

SK Speed

SK Speed tilbyr svømmeopplæring for barn, ungdom og voksne. Her står trygghet, trivsel og mestring i sentrum.

Sportsklubben Speed jobber i små grupper med inntil 5 deltakere per instruktør, med fokus på trygghet, trivsel og glede i vann. Deres instruktører møter krav om gyldig politiattest, årlig livredningsprøve, og nødvendig kursing og opplæring fra Norges Svømmeforbund.

SK Speed er medlem av Norges Svømmeforbund, og arbeider etter Norges Svømmeskoles prinsipper for svømmeopplæring. De benytter bassengene Nordtvet bad, Linderud bad, Romsås bad og Furuset bad.

Les mer om bassengene her.

Svømmekurs for barn 4-11 år 

SK Speeds svømmekurs for barn er kontinuerlige. Det vil si at du er med så lenge som du har lyst, og melder deg ut når du ikke vil gå på svømmekurs lenger. Hver måned vil de ha ledige plasser, og tilbyr disse til dem som står på venteliste straks det er ledig plass på ønsket dag/tid/sted.

Les mer her.

Svømmeopplæringen er delt inn i 8 nivåer. Hvilket nivå som passer ditt barn best kommer an på hvilke ferdigheter man har fra før av.

Finn riktig nivå og meld deg på.

Svømmekurs for ungdom 11-17 år

Svømmekurs for ungdom på begynner og videregående nivå. Når man har fullført det siste nivået i kursstigen er det mulig å fortsette svømmetreningen i klubbens T-gruppe.

Finn riktig nivå og meld deg på.

Svømmekurs for voksne 18+

Det er aldri for sent å lære å svømme. Vi tilbyr svømmekurs for voksne på begynner- og videregående nivå. Du må ha fylt 18 år for å delta.

Finn riktig nivå og meld deg på.

Svømmekurs kun for kvinner

Det er aldri for sent å lære å svømme. Vi tilbyr svømmekurs for kvinner på begynner-nivå. Kurset foregår i lukket lokale kun åpent for kvinnelige deltakere, og vil ledes av kvinnelig instruktør. Det er ingen krav til forkunnskaper.

Les mer om og meld deg på.

Speed United – parasvømming

SK Speed er også heldige å ha mange parasvømmere i klassen S-14 (psykisk funksjonsnedsettelse). Denne gruppa har navnet Speed United. Våre parasvømmere er seriøse utøvere, og flotte representanter for klubben med sitt humør og blide åsyn. Les mer her hvis du være med i Speed United.

Speed United er en blid og sosial gjeng i alderen 12-60 år som liker å trene og ha det gøy sammen. Gruppa deltar hvert år på utvalgte svømmestevner i Oslo-området.

Les mer om SK Speed og bli endel av Norges hyggeligste svømmegruppe.

Open water introkurs

SK Speed tilbyr kurs innen Open water for barn, ungdom og voksne. Å svømme i åpent farvann byr på flere utfordringer enn å svømme i basseng. Kursene varer 1 time og går en gang i uken over 4 uker. Aktivitetene vil foregå i små grupper på max 4 deltakere per trener. Kursene vil ledes av våre dyktige trenere som har lang erfaring som svømmetrenere og har bestått kurset «Trener 1 Open Water» via Norges Svømmeforbund.

De tilbyr Open Water introkurs for barn 8-12 år, ungdom 13-17 år og voksne 18+.

Les mer om Open Water kurs og påmelding her.

Barn og ungdom kan i sommer igjen få gratis svømmeopplæring i Oslo!

Dette arrangeres av svømmeklubbene Lambertseter Svømmeklubb, SK Speed og Oslo Idrettslag Svømming, i samarbeid med Oslo Idrettskrets. Alle kursene er betalt av Oslo kommune. Dette er en fantastisk mulighet til å lære å svømme og ha det gøy i vann denne sommeren! Tilbudet er for barn og ungdom i aldersgruppen 6 til 19 år, og passer for alle uavhengig av nivå!

Kursene som holdes av SK Speed:

Nordtvet Bad: Uke 28, 29, 30 og 31

Les mer her.

Send melding til SK Speed

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.