SK Speed tilbyr svømmeopplæring for barn, ungdom og voksne. Her står trygghet, trivsel og mestring i sentrum.

Vi jobber i små grupper med inntil 5 deltakere per instruktør, med fokus på trygghet, trivsel og glede i vann. Våre instruktører møter krav om gyldig politiattest, årlig livredningsprøve, og nødvendig kursing og opplæring fra Norges Svømmeforbund.

Vi er medlem av Norges Svømmeforbund, og arbeider etter Norges Svømmeskoles prinsipper for svømmeopplæring.

Barn 4-11 år 

Kontinuerlig svømmeopplæring på begynner- og videregående nivå på Nordtvet, Linderud og Furuset. Hos oss står trygghet, trivsel og mestring i sentrum. Når man har fullført det siste nivået i kursstigen er det mulig å fortsette med svømmetreningen i klubbens konkurransegrupper.

Finn riktig nivå og meld deg på.

Ungdom 12-17 år

Svømmekurs for ungdom på begynner og videregående nivå. Når man har fullført det siste nivået i kursstigen er det mulig å fortsette svømmetreningen i klubbens T-gruppe.

Finn riktig nivå og meld deg på.

Voksenkurs

Det er aldri for sent å lære å svømme. Vi tilbyr svømmekurs for voksne på begynner- og videregående nivå. Du må ha fylt 18 år for å delta.

Finn riktig nivå og meld deg på.

Kvinnekurs

Det er aldri for sent å lære å svømme. Vi tilbyr svømmekurs for kvinner på begynner-nivå. Kurset foregår i lukket lokale kun åpent for kvinnelige deltakere, og vil ledes av kvinnelig instruktør. Det er ingen krav til forkunnskaper.

Les mer om meld deg på.

Medley Camp

Dette er sommerens kuleste aktivitetsuke for barn. Barna får være med på morsomme aktiviteter som ballspill, tur i skog og mark, livredning, svømming og mye mer i trygge omgivelser.

Les mer om Medley Camp.

Speed United

Speed United er en blid og sosial gjeng i alderen 12-60 år som liker å trene og ha det gøy sammen. Speed United er for alle med psykisk funksjonsnedsettelse, og er en stolt del av SK Speed. Gruppa deltar hvert år på utvalgte svømmestevner i Oslo-området.

Les mer om SK Speed og bli endel av Norges hyggeligste svømmegruppe.

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.