Søk i Aktiv i Oslo

Sjoa Rafting AS

Hos Sjoa Rafting AS byr vi på langt mer enn rafting, med et vidt spekter fartsfylte aktiviteter til lands, vanns og i lufta med. Aktivitetene kan enkelt kombineres med hverandre, og krydres med overnatting og måltider på Sjoas bredd.

Som det eldste av rafting selskapene langs Sjoa bygger vi våre turer opp på mange års erfaring. Vi har holdt på i over 35 år og har hatt over 150.000 gjester på rafting på Sjoa og på andre utendørs aktivteter.

Vår leir ligger PÅ bredden av Sjoa, og er en liten oase omgitt av et vakkert kulturlandskap med brunsvidde tømmerhus, hvor du kan våkne opp til lyden av elva Sjoa. Her går vi i land etter rafting turen på Sjoa –rett i dusj eller i en varm badestamp, hvor du kan nyte en forfriskning i Riverside Bar på Sjoas bredd.

Livet er å leve på kanten ……av Sjoa. Det gjør vi!

Les mer om Sjoa Rafting AS.

Rafting – livet er for kort til å være tørt og kjedelig

Bli med oss på en spennende reise ned Sjoa elva. Vi tilbyr RAFTINGTURER for alle nivåer. Våre guider er dedikerte til å gi deg den beste opplevelsen. Så enten du er en eventyrsøkende familie eller vennegruppe, en gruppe kollegaer eller en soloeventyrer, har vi den ideelle turen for deg hos Sjoa Rafting AS.

De ulike turene; 

Korttur tar deg med på 11 km av de beste kilometer på Sjoa to gange om dagen kl 10.00 og klokken 15.

På vår dagstur rafter vi den mest interessante del av Sjoa elva, to gange endda, som det eneste selskap i dalen. Her serveres der lunsj under turen.

Aasengjuvet er den ultimate adrenalinfylte utfordringen der er designet for erfarne eventyrere som ønsker å teste sine ferdigheter mot de mest utfordrende delene av elven.

Klassikeren er en 2 dages tur hvor du får alt hva Sjoa elva kan by på!

Familierafting gir en smakebit på spenningen med rafting – uten å være for utfordrende.

Aktiviteter som øker pulsen og bringer smil på leppene

Selv om rafting på Sjoa er vår hovedattraksjon, tilbyr vi også et bredt spekter av aktiviteter enten gruppen skal ristes sammen med en femkamp, eller du vil utfordres med klatring, dra på juving, elvebrett i Sjoa, padle packraft, hoppe ut fra broer eller spille paintball. Mulighetene er mange !

De fleste av våre aktiviteter tar utgangspunkt i de naturlige ressursene som finnes i og rundt området ved Sjoa elva, slik at du kommer helt nær naturens krefter.

Det skal være gøy når du besøker oss !

Les mer. 

Gruppeturer

Skal utdrikningslaget by på noe helt annet, eller trenger bedriftens ansatte å bli ristet godt og grundig sammen?

Hos Sjoa Rafting AS tilbyr vi skreddersydde oplevelser for et bredt spekter av grupper, inkludert bedrifter, skoler og andre organisasjoner som ønsker å skape minneverdige opplevelser i naturen.

Dette kan inkludere rafting, teambuilding-øvelser, vandreturer og leirbål, som skaper et meningsfullt og morsomt fellesskap blant gruppens medlemmer.

Enten det er en familieutflukt, en gruppe kolleger eller en spesiell begivenhet som en bursdag eller utdrikningslag, kan vi hjelpe med å planlegge en uforglemmelig dag på elva Sjoa og andre aktiviteter utenom det vanlige.

Les mer om; 

FirmaturerUtdrikningslag KlasseturVenneturer.

Send melding til Sjoa Rafting AS

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.