Søk i Aktiv i Oslo

Røverstaden

  • Røverstaden Vis kart

Rett under Oslo Konserthus i Vika finner du Røverstaden som tilbyr konsertscener, kafé, bar og restaurant under ett og samme tak!

Dette er et sted med høyt aktivitetsnivå døgnet rundt. Kulturbygget bidrar til et variert kulturtilbud i sin del av byen. Sammen med Oslo Konserthus og nye prosjekter i området er Vika et levende og kreativt møtepunkt for hele Oslo.

Utleielokaler i underetasjen 

Med sin unike beliggenhet sentralt i Vika er Røverstaden er et etterlengtet tilskudd til byens scener. Enten det er seminarer og konferanser, lanseringer, kick-off, firmafest og julebord, eller et enkelt møterom, har de alt du trenger under et og samme tak!

Klubben i Røverstaden har plass til 750 stående gjester, eller 200 sittende ved langbord. Den intime oppbyggingen av lokalet gjør at du kommer tett på de som står på scenen, samtidig som du har god plass til å svinge deg på dansegulvet.

Galleriet i kjelleren er kuratert av Lumina Gallery. Rommet med den brede amfi-trappen gir også muligheter for visning av annen kunst, intimkonserter, bokbad, lanseringer og andre arrangementer.

De ansatte på Klubben i Røverstaden har lang erfaring med å gjennomføre konserter og events, og bistår gjerne med å skreddersy ditt arrangement, det være seg tilpasning av underholdning, faglig innhold, dekor og tekniske tjenester.

Klubben serverer mat og drikke.

Send melding til Røverstaden

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.