Søk i Aktiv i Oslo

Pacifico

Aker Brygge, smaksrik meksikansk mat og havutsikt på et og samme sted. Hos Pacifico får du digg og sunn burrito, bowl og taco, laget raskt og enkelt i lokaler inspirert av de avslappende taquieraene i California.

Pacifico har tatt de autentiske baja-vibbene til Oslo – med Oslofjorden som nærmeste nabo. Du kan ta din skreddersydde burrito, bowl eller taco “To go”, nyte havutsikt og restauranten eller bestill på døren fra Foodora eller Wolt.

Mat og drikke

Pacifico tilbyr den samme kompromissløse kvaliteten som du er vant til på El Camino, men med bordservering, smakfulle retter, en godt sammensatt drinkmeny og en litt annen, men likevel avslappet baja-stemning. 

Restaurantens kvalitetskjøtt, levert av lokale leverandører som Stange og Strøm-Larsen, grilles på Jospergrill – grillverdens champion av kullgriller – og oppleves mørt, saftig og perfeksjonert tilberedt. Toppet med et godt utvalg av hjemmelagde salsaer og dressinger, så vel som friske og ferske grønnsaker, er allerede den første biten en sikker vei til ønske om gjentagelse. 

“Hvorfor elsker du våre tortillalefser?” spør El Camino. 

“Fordi de er laget ferske på stedet hver dag. Beviset ligger i smaken. Hva er bedre enn en ferskpresset tortilla? Nada!”

Råvarene er av høy kvalitet og deres velkjente signatur er at alt av tilbehør lages fra bunnen av. PS: Vinen og drinkene er knallgode!

Uteservering på Pacifico

Uteserveringen til Pacifico på Aker Brygge byr på en av bryggas aller beste plasseringer og utsikter. Her finner du urban og havnær trivsel som hviler helt på toppen. Oslos deilige fjord, fantastisk atmosfære, herlig musikk og Pacificos kvalitetsrike meksikanske mat er ingenting mindre enn en vinnende kombinasjon. Lyslenker, meksikanske farger, frodige planter og duften av hav til et og ti tygg av ditt skreddersydde måltid – en sikker innertier.

Sving innom Pacifico

På Pacifico er det ikke bordbestilling, her er det bare å svinge innom enten for et raskt eller lenger måltid. 

Ønsker du derimot å bestille bord, kan du gjøre dette på El Camino Bogstadveien og i Bjørvika. For et selskap opp til 50 personer har du både innen- og utendørs sittemuligheter. Du kan sette sammen din egne meny eller be om pakker og forslag.

For mer informasjon om et privat arrangement, ta kontakt via skjemaet på denne siden eller send en e-post til: post@elcamino.no

Catering og take away fra El Camino

Lunsj? Overtidsmat? Selskap? El Camino tilbyr både levering og henting. Vil du at de skal komme til deg? Ingen problem. De kan til og med servere gjestene dine slik at du kan kose deg og slappe av mens El Camino fikser alt!

Når du bestiller taco-kits får du et utvalg av kjøtt, tofu, ris, bønner, grønnsaker, salsaer og dressinger. Maten blir levert i aluminiumsfolieformer. Alt du trenger å gjøre er å sette formene på bordet, ta av lokket og servere.

El Camino sine burritos er perfekt for f.eks fredagslunsj på kontoret, bedriftsmøter eller overtidsmat. De leverer bestillinger på 10 til 200 burritos til bedrifter rundt om i Oslo. 

Fire restauranter i Oslo 

Ønsker du å oppleve den gode og avslappende baja-stemningen? Ta turen innom en av El Caminos fire restauranter i Oslo. Du finner dem også i Bogstadveien, på Frogner og i Bjørvika. 

Velkommen til Pacifico!

 

Send melding til Pacifico

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.