aktiv i oslo ikon
Tips oss om arrangement
Registrer deg gratis her
søke ikon

Oslo Vocalis

Oslo Vocalis er et prisbelønt damekor med et høyt musikalsk nivå. Koret består av rundt 25 sangere i alderen 18 år og oppover. De kan tilby korsang for de fleste anledninger, enten i grupper eller hele koret.

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.

Oslo Vocalis er et ambisiøst kor. De har gjennom årene hevdet seg i flere internasjonale korkonkurranser, særlig innen klassisk kormusikk. Men på repertoaret står også andre sjangre som folkemusikk, jazz og pop. Oslo Vocalis synger gjerne i bryllup, på kurs og konferanser eller i andre sammenhenger det kan passe med kormusikk. De har gjort alt fra å synge bruden ned midtgangen til Champions league-hymnen til Beyoncé-flash mob på Oslo S i forbindelse med TV-auksjonen.

Historie
Koret ble stiftet i 1988 av tidligere medlemmer i Bøler skolekor med navnet Bøler Vokalensemble. I 2012 ble navnet endret til Oslo Vocalis. Vigdis Oftung har vært dirigent for koret siden starten.

Vil du være med?
Er du i alderen 18-35 år, og har erfaring med korsang, er du velkommen til prøvesang og samtale med dirigent. Øvelse er hver onsdag i kapellet i Bøler kirke 18.30-21.00.