Søk i Aktiv i Oslo

Oslo Vocalis

Oslo Vocalis er et prisbelønt damekor med et høyt musikalsk nivå. Koret består av rundt 25 sangere i alderen 18 år og oppover. De kan tilby korsang for de fleste anledninger, enten i grupper eller hele koret.

Oslo Vocalis er et ambisiøst kor. De har gjennom årene hevdet seg i flere internasjonale korkonkurranser, særlig innen klassisk kormusikk. Men på repertoaret står også andre sjangre som folkemusikk, jazz og pop. Oslo Vocalis synger gjerne i bryllup, på kurs og konferanser eller i andre sammenhenger det kan passe med kormusikk. De har gjort alt fra å synge bruden ned midtgangen til Champions league-hymnen til Beyoncé-flash mob på Oslo S i forbindelse med TV-auksjonen.

Historie
Koret ble stiftet i 1988 av tidligere medlemmer i Bøler skolekor med navnet Bøler Vokalensemble. I 2012 ble navnet endret til Oslo Vocalis. Vigdis Oftung har vært dirigent for koret siden starten.

Vil du være med?
Er du i alderen 18-35 år, og har erfaring med korsang, er du velkommen til prøvesang og samtale med dirigent. Øvelse er hver onsdag i kapellet i Bøler kirke 18.30-21.00.

Send melding til Oslo Vocalis

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.