Søk i Aktiv i Oslo

Oslo Camping

Her finner du 18-hulls innendørs minigolfbane, bar, dansegulv og pizza! Du finner Oslo Camping i Møllergata 12, et sleivslag fra Youngstorget.

Oslo Camping Utested 

Oslo Camping er mer en minigolf. Her finner du en unik bar med 18-hulls minigolfbane som går gjennom hele lokalet. Banene lyser i mørket og er enkle å finne og følge. Selve dansegulvet til Oslo Camping finner du i det som kalles «Skogen». Dette er ikke bokstavelig talt en skog, men navnet på underetasjen og danseklubben. Kl 22.00 hver helg fjernes 22 baner for å gjøre plass til et dansegulv med disco, boogie, soul og klassisk house resten av kvelden. Blir du sulten  kan du få deg en rask matbit i kiosken. 

Firmaarrangement

Lokalene kan leies til firmaarrangement i ulike størrelser.
Hele underetasjen kan gjøres om til et konferanselokale på dagtid, med alle fasiliteter, slik at dere kan ha en inspirerende arbeidsdag ute av kontoret. Det hele avsluttes selvfølgelig med en runde minigolf.

Ønsker dere derimot kun å spille minigolf anbefales det at dere booker bord, som alle andre. Minigolf er drop-in og heller ikke nødvendig å reservere.  Det er mulig å dedikere egne områder til grupper helt opp til 100 personer og erfaringen er at kvelden alltid blir morsommere når man er sammen med mange andre.

Barnebursdag

La bursdagsbarnet ta med vennene sine på en runde minigolf, popcorn, slush og pizza (245,- pr barn). Hver dag mellom kl. 11.13 er det bursdagstid. Her får dere et eget bord, og det er lov å ta med kake.

Andre arrangement og event

Du kan leie lokalet for både selskap & events.

Ikke nøl med å ta kontakt! Her har det blitt arrangert boklansering, workshops, filmvisning og fussball-turnering – for å nevne noe. Henvendelser rundt konsert- og andre kulturarrangementer tas også varmt imot!

 

 

Send melding til Oslo Camping

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.