Søk i Aktiv i Oslo

Østbanehagen

Mellom Oslo S og Østbanehallen ligger en skjult skatt, og her kan du holde din helt egen bakgårdsfest! Dette er et perfekt sted for både selskap og eventer.

Gaten har vært her siden 60-tallet, det er få som vet om den, men nå er bakgården åpen. Her vil du virkelig finne et unikt lokale for et uforglemmelig arrangement, og du kan holde din helt egen bakgårdsfest.

Sommeren 2018 åpnet Opland Burger & Steak gata igjen sammen med Bane Nor og Byantikvaren. For en stemning det ble! De færreste visste ikke at det var noe som helst mellom disse to bygningene. Bakgården ligger godt pakket inn mot veggen til Østbanehallen fra 1854, noe som gir en fantastisk fin lun stemning sammen med den gamle brosteinsbelagte gaten.

Det har nå blitt satt inn bar- og kjøkkencontainer og dekorert gata i fargefulle hippie- og streetfood stil med scene, lyd og lys.

Det er to scener som kan rigges til konsert, underholdning og taler.

Kapasitet

Her er det plass for events fra 60 opp til 300 personer. Utleierne har også gode kontakter i underholdningsbransjen, så de hjelper gjerne til med å sette opp ditt neste event.

Kapasitet: Det er plass til 250 sittende personer under tak.

Her kan du lese mer. 

 

Send melding til Østbanehagen

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.