Søk i Aktiv i Oslo

Nova Spektrum

NOVA Spektrum tilbyr flotte møte- og konferanselokaler med sentral beliggenhet midt mellom Oslo og Oslo Lufthavn Gardermoen. De legger til rette for store og små arrangement gjennom moderne lokaler, gode matopplevelser og fleksible løsninger.

Norges mest sentrale møte- og konferanselokaler

Gjennom mer enn 100 års erfaring med å legge til rette for møteplasser som skaper gode opplevelser sørger Nova Spektrum for vellykkede møter og konferanser uavhengig av størrelse og behov.

LOKALENE 

NOVA Spektrum tilbyr moderne og nyoppussede møte og konferanserom tilpasset enhver anledning. De kan by på alt fra små møterom til store konferansesaler med plass til flere hundre deltakere.

De fleksible lokalene gjør det også mulig å arrangere møter og konferanser der man kombinerer arrangementet med en salgsutstilling eller annet som tar stor plass.

Se møte- og konferanserommene. 

SUPER MATOPPLEVELSE 

Her får de besøkende en reise gjennom dagen i smak, duft og inntrykk. Det serveres en nøye gjennomtenkt dagspakke basert på ekte og ærlig mat i samarbeid med lokale produsenter som brenner for høy kvalitet og bærekraft i alt de gjør.

BELIGGENHET 

NOVA Studios beliggenhet gjør de til et naturlig førstevalg for alle typer møter, kurser og konferanser – fra lokale samlinger til nasjonale og internasjonale møteplasser med deltakere fra Norge og resten av verden.

Her slipper konferansegjestene lange drosjekøer, shuttlebusser og trange parkeringsplasser. Lokalene ligger bare noen minutters gange unna Flytoget og Norges beste togtilbud.

Fra Lillestrøm stasjon er det mange avganger i timen til og fra Oslo og Oslo Lufthavn Gardermoen med en reisetid på bare 10-12 minutter hver vei.

Les mer om Nova Studios. 

Send melding til Nova Spektrum

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.