Søk i Aktiv i Oslo

Minimeis

MiniMeis er designet av norske pappaer som er bæreløsning som både foreldre og barn har stor glede av. Her får barnet sitte på skuldrene og får full oversikt over det som skjer. MiniMeis passer å bruke både i skog og mark, og på byturer der det kan være vanskelig å få med seg vogn.

Gi barnet den aller beste utsikten

MiniMeis er designet av norske pappaer og er en bæreløsning som både foreldre og barn har stor glede av. Her får barnet sitte på skuldrene og få med seg det som skjer. MiniMeis passer å bruke både i skog og mark, og også særlig på byturer i storbyer der det kan være vanskelig å få med seg vogn.

Meisen kan brukes fra barnet kan sitte selv (ca 6 mnd) til det blir for tungt (ca 4-5 år).

Selve meisen er liten og hendig og lett å ta med seg. Skal du ut på reise, for eksempel på flyplass eller andre steder der vogn er vanskelig – er den en perfekt følgesvenn da den bare veier 1,4k kg, og er sammenleggbar – noe som gjør den til den minste og letteste bæremeisen på markedet.

 

Behagelig og morsomt

Å ha barn på skuldrene uten støtte kan i lengden være vondt både for foreldre og barn. – Med MiniMeis får både voksne og barn den støtten og avlastningen som trengs for å gjøre bæringen til en behagelig og morsom opplevelse. Sjelden får barnet med seg så mye som når de får sitte på skuldrene. Ulikt tradisjonelle bæreløsninger er barnet aldri fritthengende utenpå bærerens kropp. I stedet sitter barnet i MiniMeisen, mellom ryggstøtten og bærerens hode, på toppen av skuldrene. Vekten fordeles jevnt gjennom kroppen og gir en naturlig balanse. Dette gjør at man kan bevege seg fritt og uavhengig.

En bæreløsning for hele familien!

  • Gi barnet den aller beste utsikten
  • Naturlig bæreposisjon for barn og voksen
  • Ett praktisk, sammenleggbart reisefølge – 1,4 kg
  • Frie hender for barn og voksen
  • For barn fra ca. 6 mnd – eller de kan sitte godt selv – til 5 år

MiniMeis er utviklet og testet i Norge. Med høy kompetanse innen tekstil design og produktutvikling har vi, sammen med våre partnere, det som behøves til å lage den ultimate bæreløsning. Produksjonen gjøres med hos produsent som har lang erfaring med å levere barneprodukter til Norge og vesten. De har høy forståelse for etikk, kvalitet og sikkerhet. Vi reiser jevnlig for å arbeide tett på produksjonen. Dette for å sikre kvalitet i alle ledd.

Les mer, og kjøp MiniMeis her >>

MiniMeis in action in Frognerparken Oslo, with South Korean TV team. Agenda: Talk about paternity leave, the father´s role in Norway and demonstrate MiniMeis, a product for families made by Norwegian dads.

Posted by MiniMeis on 2. september 2015

 

Relaterte sider

Send melding til Minimeis

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.