Søk i Aktiv i Oslo

Melun

Melun er en avslappet og hyggelig bistro i et flott og ærverdig lokale fra 1600-tallet, Mangelsgården, i hjertet av Oslo. Restauranten har en behagelig atmosfære hvor man kan droppe innom for litt ost, eller for å spise full middag.

Osterestauranten på Mangelsgården, Melun, ønsker å formidle gleden av å spise enkel og behagelig mat.

De har et stort utvalg av oster – over hele 50 ulike oster fra norske produsenter som man får kjøpt på gram. Menyen på restaurant Melun er sesongbasert og varierer etter utvalget deres, men alltid med fokus på ost og grønnsaker. De fokuserer på null matsvinn og bruker dermed alt de har til å lage velsmakende deleretter.

De har også et stort utvalg av vin som komplementerer deres deleretter.

Book bord.

JULELUNSJ

Melun serverer julelunsj av sesongens grønnsaker og sjømat. Her kan man nyte et annerledes julemåltid i lune og hyggelige omgivelser.

Book bord.

SELSKAP

Melun er et intimt og hyggelig restaurantlokale og bar med kapasitet til 40-50 gjester. Hele eller deler av lokalene kan leies til ulike typer selskap og eventer.

De har også et Chambre Séparée med en kapasitet på omkring 25 personer. Dette er et skjermet område med et lunt uttrykk, et flott lokale å holde møter og seminarer med etterfølgende lunsj eller middag i restauranten.

Se mer.

Send melding til Melun

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.