Søk i Aktiv i Oslo

Marlow

  • Bryggetorget 6 Vis kart

Velkommen til Marlow, en California-inspirert kronjuvel på Aker Brygge, perfekt sammensatt for både faglige og sosiale selskap, så vel som lunsj, middag, en kaffe eller cocktails du vil komme tilbake for. 

CONTEMPORARY AMERICAN FOOD & SHOW STOPPING COCKTAILS

Marlow legger sin ære i contemporary american food og de lykkes. Førsteinntrykket griper tak, andreinntrykket fanger og tredjeinntrykket trollbinder. 

På Marlow serveres klassisk amerikanske smaker gjenoppbygget med en moderne twist – med både vin- og whiskeyekspert til å toppe opplevelsen!

Selskap på Marlow

Her ligger alt til rette for å tilpasse et arrangement akkurat slik du vil. Den som booker, får se. Marlow har det, Marlow får det til og på Marlow opplever du virkelig at “the sky is the limit”.  Det være til et faglig møte, et kreativt møte, en uforglemmelig sosial fest, et privat selskap eller til hvilken som helst annen merkedag.

Restauranten har mange former; møterom, chambre séparée, spisestue, cocktailbar og restaurant. Total kapasitet er opptil 106 personer, men lokalene kan tilrettelegges for både store og mindre arrangementer, og er derfor svært fleksible.

Lokalene byr på lunt og effektfullt interiør, elegante detaljer og taklamper så vakre at de hypnotiserer.

Stedet egner seg like godt for kollegaer, venner og familier. I tillegg til å være en fantastisk restaurant får du enestående hjelp til å arrangere:

  • Lunsjmøter
  • Private samlinger i deres nydelige Chambre Séparée
  • Vinsmaking
  • Whisky-smaking
  • Selskaper
  • Konferanser
  • Møter

Hver eneste del av Marlow; chambren, velkomsten, vinen i glasset, ingrediensene på tallerkenen og den sene drinken – alt er et uendelig ønske om å tilby noe annet og noe mer. Uansett behov sørger de for at møtet ditt blir den opplevelsen du forventer. De bistår mer enn gjerne med å skreddersy selskapet for sømløs planlegging og gjennomføring.

Konferanser og møter på Marlow

En konferanse eller et møte på Marlow er noe utenom det vanlige. Her får du muligheten til å ta det hele til et nytt nivå med deilig mat i spektakulær og detaljrik stemning – krydret med dedikert og fantastisk service. Fasilitetene legger alt til rette for et vellykket møte med det du trenger av lyd, lys og bilde.

Chambre Séparée

Marlows Chambre Séparée er rett og slett nydelig. Her får dere et privat rom med egen inngang, egen bar og eget lydanlegg hvor dere selv kan styre musikken om ønskelig. Bordoppsettet kan tilpasses både faglige og sosiale sammenkomster med kapasitet opptil 40 – 45 personer.

Den beste amerikanske whiskeybaren i Norden

Det kan være vanskelig å navigere en velsmakende og tilfredsstillende wiskeyreise gjennom de fantastiske valgene som tilbys. Det du trenger er en profesjonell bartender med whiskey-ekspertise – på Marlow selvfølgelig hvor dere virkelig lærer å sette pris på god whiskeysmaking.

Mat og drikke

Det er ikke bare atmosfæren, mannskapet på gulvet og interiøret som sjarmerer – rettene byr på sikre innertiere med nydelig og velbalansert kombinasjon av syrlig, søtt, crunch og krydder. Kulinarisk opplevelse fortjener sin plass mellom linjene i Marlows Amerika-inspirerte meny.

Hver eneste del av Marlow; chambre séparée, velkomsten, vinen i glasset, ingrediensene på tallerkenen og den sene cocktailen – alt er sammensatt med et uendelig ønske om å tilby noe annet og noe mer. Et ønske de utvilsomt oppfyller. Marlow sørger for at besøket ditt blir den opplevelsen du forventer og en opplevelse du vil tilbake til.

Send melding til Marlow

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.