Søk i Aktiv i Oslo

Marits Rideskole – Rideleir

Rideleiren er tilrettelagt for både nybegynnere, øvede og godt viderekommende ryttere. Målet er at deltakerne skal forbedre sine praktiske og teoretiske kunnskaper om hest, ha mye moro og få nye venner.

Marits Rideskole tilbyr ridekurs på alle nivåer, for ryttere i alle aldere. De tilbyr ukentlige ridekurs, weekendkurs, samt egne uker med rideleir om sommeren.

Ridesenteret ligger flott til i Skjeberg, ca 12 km fra Sarpsborg. Senteret er en del av gården Delebekk som ligger innerst i Skjebergkilen.

Rideleir

Rideleiren er tilrettelagt for både nybegynnere, øvede og godt viderekommende ryttere.

De har satt en nedre aldersgrense på 8 år, yngre barn har deltatt på rideleiren sammen med foreldre. Det er også mange voksne deltakere på kursene.

Det gjennomføres to treningsøkter hver dag, og på ettermiddagen kan du velge mellom sprangridning og turridning.

I løpet av uken vil du også få innføring i kjøring med hest, voltige og pussing av saltøy. Det arrangeres også egen stelle-konkurranse.

Fredag blir det kursavslutning med konkurranser i sprang og dressur. Deltaker-bevis og sløyfer til alle.

Målet er at deltakerne skal forbedre sine praktiske og teoretiske kunnskaper om hest, ha mye moro og få nye venner. Rideskolen ligger rett ved stranden, og ved fint vær vil det bli arrangert badeturer. For de som kan svømme (og med tillatelse fra foreldre) er det mulighet til å bade hver dag.

Les mer om rideleiren. 

 

Kontakt Marits Rideskole – Rideleir

Fyll ut skjemaet under.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.