Søk i Aktiv i Oslo

Marienlyst Minigolf Club

Marienlyst Minigolf Club byr på fine muligheter til å spille minigolf for hele familien. Anlegget har internasjonal standard med atten baner og fin beliggenhet i Marienlystparken.

Marienlyst – en minigolfbane midt i byen!

Sentralt plassert på Majorstua finner du Marienlyst Minigolfpark. Anlegget har internasjonal standard og 18 baner. Her kan de by på aktiviteter for hele familien, eller du kan ta med vennegjengen og konkurrere!

Sjakk & annet

Her kan de også tilby torgsjakk. Dette spilles med store brikker og brett. De har også vanlige sjakkspill som kan benyttes gratis.

På området finner du også en petanguebane og en basketballbane.

De som ønsker kan også spille inneboccia med myke kuler.

Større grupper

Skal du arrangere bursdag, utdrikningslag, firmaevent eller lignende aktiviteter kan Marienlyst Minigolfpark hjelpe. De tar imot større grupper, og hjelper deg med alt av tilrettelegging.

De har et stort partytelt og en terrasse som kan brukes når du legger selskapet dit. I partyteltet er det plass til 70 personer, og det passer godt for de fleste arrangementer.

Terrassen har en kapasitet på inntil 40 personer, og vil være et godt alternativ for barnebursdager.

Du kan også leie et stort lysthus med kapasitet på inntil 15 personer. Dette passer også for uformelle møter, hvor dere gjør noe gøy etter møte.

Åpningstider

Alle dager: 12.00 – 21.00 ( Fra midten av april og ut september. )
Skoleferien: Alle dager 12.00 – 21.00

Priser: 

50,- for barn, 80,- for voksne.

Send melding til Marienlyst Minigolf Club

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.