Søk i Aktiv i Oslo

Lapoint Surfcamp

I fantastiske omgivelser får man en unik mulighet til å lære seg å surfe, møte nye venner og oppleve Norge på sitt beste på ungdomsleir i Hoddevik! En sommerleir for ungdom mellom 13 og 17 år.

Surfcamp i sommerferien – ungdomsleir

Velkommen til en morsom, sosial, utfordrende, lærerik og spennende sommerleir på Lapoint Surcamp i Hoddevik!

Her kan man bli en eller flere uker iløpet av sommeren og lære seg å surfe! Det er også mange andre aktiviteter som skating i miniramp, fjellturer, longboard, trampoline, volleyball, SUP, og mye mer!

På kvelden er det lagt opp til sosiale aktiviteter. Her kan man kose seg ute i kveldssola med ulike aktiviteter, man kan se film sammen og spille spill. En erfaren, energifull stab sørger for aktivitet og at alle blir inkludert. Måltidene spises sammen og å tilbringe deler av sommeren her skaper ungdommene minner (og ikke minst venner!) for livet.

For både nybegynnere og erfarene

Man kan velge mellom tre ulike nivåer på surfekursene. Det er nybegynner (nivå 1), og nivå 2 og 3. Instruktørene setter sikkerheten høyt, og her lærer man teknikk og hvordan man skal håndtere bølgene og virkelig kose seg ute i den fantastiske naturen.

Flott sted og inkluderende miljø

sommercampen har ungdommene alt de trenger. Her er det tilpasset til lek og moro. Det er sengeplass for 20 ungdommer. Huset har alt man trenger, fra sosiale fellesrom, WiFi, bad, kjøkken, stue, baderom og vaske- og tørkerom. Utenfor huset er det en stor hage, perfekt for aktiviteter som fotball, volleyball, gå på line, skateramp, spillekubb og mer.

Det finnes til og med to store fellesterasser til utefrokost eller grilling i solen, samt en badestamp. Surfcampen er et perfekt sted for å sosialisere og bli kjent.

Sjekk alle uker her >>

Send melding til Lapoint Surfcamp

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.