Søk i Aktiv i Oslo

Koret Diandre

Koret Diandre er et blandet kor i Oslo som synger rytmisk musikk a capaella. Diandre kan innleies til flere oppdrag som firmafester, bryllup, private fester, bursdager og andre arrangementer. Deres musikalske profil er variert innenfor rytmisk, jazz, pop og viser.

Koret profilerer seg med egne solsnukonserter, gir pop-up konserter eller spontansang i Oslo sentrum! De siste fem årene har konsertene hatt en råd tråd som vist gjennom konsertenes titler:  Håp, Drømmer, Fred, Tid og Lysning. De har sunget på intimscener og på større scener i Norge, samt vunnet gjeve priser i konkurranser i utlandet. I Norge har de holdt konserter på Kulturkirken Jakob, Fabrikken, Cafeteateret og Gamle Rådhus Scene.   

Ønsker du å leie inn Koret Diandre?

Koret innleies til flere oppdrag som private fester, firmafester, bursdager og andre arrangementer. De har deltatt i TV-produksjoner for NRK, som for eksempel komiprogrammet «Hit for Hit», og de har blant annet deltatt som statister i filmen “Sonja”.

Om du trenger et kor til underholdning setter Koret Diandre sammen et passende repertoar som passer din anledning. Eksempler på sanger koret synger er Viva la Vida (Coldplay), Time After Time ( Cyndi Lauper), Over the Rainbow, What a Wonderful World, Three Little Birds (Bob Marley), I heard it through the grapewine (Marvin Gaye) og flere andre sanger med god groove.

Deres musikalske profil er variert innenfor rytmisk, jazz, pop og viser. Koret Diandre opptrer for det meste med fullt kor, men de opptrer gjerne også i mindre grupper og med solister.

I januar 2022 fikk Koret Diandre ny dirigent, Guro Gravem Johansen. Guro har lang erfaring med rytmisk vokalensemble, både som lærer for studenter ved Norges Musikkhøgskole og for rytmisk sang i kor. Hun valgte Koret Diandre fordi hun vil lede et kor med høyt aktivitetsnivå med variert og utfordrende repertoar i en amatørkor-kontekst. Koret Diandre er storfornøyd med dette samarbeidet!

Søker du et rytmisk kor?

De har høyt oppmøte og godt motiverte korister. De teller nå 27 korister og tar inn fortrinnsvis manns-stemmer ettersom de er ganske godt dekket opp på damestemmene. Har du en stemme som vil bidra til at koret når deres ambisjon, ta kontakt. For å synge med Koret Diandre må du kunne sette av noe tid til egenøvelse mellom korøvelsene (de har lydfiler på alle sanger) og ha tilstrekkelig notekunnskap for å kunne lese melodier. Det er en fordel å kunne lese noter, ingen forutsetning, og en fordel om du har erfaring med sang eller kor. På konserter synger Koret Diandre uten noter.

Diandre er et ambisiøst kor som jobber målrettet for å nå nye musikalske nivåer. Samtidig legges det stor vekt på hyggelig samvær og en uhøytidelig atmosfære. På øvingene er det fokus på framdrift og det musikalske. Som regel ønsker flere å være litt sosiale etter øving, og under normale forhold oppsøker de et av korets stamsteder rundt Youngstorget. De organiserer seminarer, hytteturer, sommerfest og julebord.

Høsten 2019 feiret Diandre 25-årsjubileum med konsert i Kulturkirken Jakob. I 2021 markerte de gjenåpningen av samfunnet med utendørs pop-up konserter rundt omkring i Oslo, og den 25 november 2021 arrangerte de konserten “Lysning” på Gamle Rådhus Scene. Den markerte korets avslutningskonsert etter 6 år med Heidi Anita Brathagen som dirigent.

Ta gjerne kontakt via kontaktskjemaet på denne siden, eller med leder@diandre.no, tlf. 48049119 dersom du har noen spørsmål om koret. Har du lyst til å prøvesynge hos Koret Diandre? Ønsker du å leie dem inn for et rytmisk oppdrag?

Sjekk ut deres sier her: www.diandre.no og https://www.facebook.com/KoretDiandre/

Send melding til Koret Diandre

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.