Søk i Aktiv i Oslo

Kjeholmen

Lei deres egen øy til selskap, event og eller annet arrangement. Frakt med båt arrangeres enkelt og dere kan invitere til fest med fantastiske omgivelser og alt av det praktiske på plass!

Kjeholmen ligger idyllisk til midt mellom Snarøya og Ostøya i Bærum. Her leies den sørvestlige delen av øya ut til eventer, selskaper , bryllup og julebord! Her kan dere nyte utsikt mot Nesodden og Høvik/Sandvika.

Det finnes mange muligheter for arrangement på Kjeholmen. Lag, møter, seminarer, bryllup, konserter eller bare ett vennetreff. Alle fasiliteter finnes på øya, inkludert bestyrer som hjelper dere.

De har en stor båt som frakter både folk og utstyr.

Julebord Kjeholmen

Ta med alle julebordgjestene med på en unik helhetsopplevelse på deres egen øy. Her blir gjestene fraktet med yatch fra Oslo, Lysaker Fornebu eller Sandvika og kommer til spikret opplegg på Kjeholmen. Gå fakkelsti opp til Jaktslottet bli mottatt med en velkomstdrikk og nyt atmosfæren og den gode maten. Kjeholmen er deres for kvelden!

Her får dere et stemningsfullt julebord i Jaktslottet og ønsker du en spesiell dato for ditt firma kan det være riktig å bestille nå. Ta kontakt via forespørsel skjema ved spørsmål.

Minimum 60, Max 100 personer.

Uke 43 – 51. Onsdag, torsdag, fredag og lørdag.

Inkludert i julebordpakke

Det tilbys en velfylt julebuffet fra Grillsjefen som serverer unik julemat.

Jaktslottet Bar. Alle rettigheter.

Transport til og fra Kjeholmen går med «MY SPIRIT OF OSLO»

Tur/retur Kjeholmen fra Oslo, Lysaker, Fornebu eller Sandvika.

Velkomstdrikk, 2 enheter øl, vin eller mineralvann.

 

Fjordhaven/Jaktslottet

Teltet i Fjordhaven rommer 120 personer og ligger ved Jaktslottet. Ved teltet er det bar med kjøleskap og også her er det stor plen. Peisestuen i Jaktslottet rommer lett 100 personer. Det er kjøkken og tilliggende bibliotek. Perfekt til seminarer eller fester. Toalettanlegg i kjelleren.

Solsiden/Paviljongen

På Solsiden (mot Høvik) står teltet i tilknytning til en paviljong. Teltet rommer inntil 150 personer og det har bar og en liten scene. Paviljongen rommer 100 personer og det er også her en liten scene.
I tilknytning til telt/paviljong er det tilgang til proff-storkjøkken, med oppvaskmaskin og kjølerom. Plassen har tre store utegriller og stor plen for aktiviteter.

Solsiden ligger sydøstvendt, med sol, hav, luft og en vakker utsikt. Kort vei til toalettanlegg.

Bryllup

Kjeholmen er den perfekte plass for et unikt bryllup i en fantastisk atmosfære. Frakt gjestene ut etter vielse, eller inviter også til vielse her. Ta kontakt for befaring.

Overnatting

Det er mulig å overnatte på Kjeholmen med 31 sengeplasser (+ 11 gjestesenger). Totalt 42 sengeplasser fordelt på ni  boenheter.
​Lei sengetøy (laken, putevar og dynetrekk) 100,- pr. sett, så slipper du å ta med.

Send melding til Kjeholmen

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.