Søk i Aktiv i Oslo

Jar Isforum

Jar Isforum gir en flott ramme rundt ethvert arrangement. Rom og saler kan leies til konferanser, møter og selskaper, små og store - med eller uten mat og servering. Året rundt arrangerer de curlingevents for store og små!

Firmaarrangement, teambuilding og kick-off

Curling er en populær og sosial aktivitet for bedrifter. Her blir man kjent, har det gøy og man må samarbeide som team. Kombinér gjerne aktiviteten med konferanse på dagen og middag i lokalene på kvelden. Her finnes det både møterom og konferanselokaler og Jar Isforum har ulike pakketilbud for bedrifter som ønsker å benytte seg av tilbudet.

Les mer her >>

Møter, selskaper og konferanser

Jar Isforum gir en flott ramme rundt ethvert arrangement og vi ønsker å gjøre det beste for våre gjester. Rom og saler kan leies til konferanser, møter og selskaper, små og store – med eller uten mat og servering.

Det store selskapslokalet tar opp til 150 personer og selskapslokalet kan også gjøres om til konferansesal.

Curlingrommet med Smartboard er tilknyttet nedgang til garderobe/curlinghall. Dette er et populært og fint konferanselokale som har god sitteplass til inntil 35 personer.

Møte- og selskapslokalene har en fin beliggenhent med utsikt både over grøntarealene og kirketomta. Isflatene innendørs er godt planlagt i tilknytningen til delikate sosiale rom og fellesarealer.

Curlingbursdag

Samle dine venninner og kamerater til en annerledes og morsom curlingbursdag i Jar Isforum! Her har de arrangert mer enn 400 curlingbursdager siden åpningen i 2013. Curlingsbursdag er perfekt både til voksenbursdag og barnebursdag.

Curlingbursdag inkluderer:

  • Disponering av eget rom for servering og instruksjon
  • Kort innføring av regler og sikkerhet på isen av instruktør
  • Instruksjon på curlingisen
  • Leie av curlingsko
  • Et par kamper a 2 omganger

Antatt varighet for curlingbursdag er ca 2,5 time, hvorav ca 1,5 time på isen.

Les mer her >>

Curling Party

Jar Isforum har et populært tilbud for voksne med curling som er en skikkelig «icebreaker» og flott vorspiel til en fest i deres selskapslokaler. Tilbudet er tilgjengelig for private lag fredag-søndag. Dette brukes av vennegjenger, foreldrefest på skolen, velforeninger og bursdager osv.

Curling Party en flott ramme rundt arrangementet og festen. Deres instruktører gir deg en god introduksjon til dette morsomme spillet.

Les mer om Curling Party her >>

Utdrikningslag

Utdrikningslag med curling som en aktivitet er både populært og morsomt! Kanskje ekstra morsomt dersom brud/brudgom eller hele gjengen er utkledd. Ta kontakt med Jar Isforum og de har flere ulike pakker, og skreddersyr gjerne for dere etter deres ønsker og behov.

Curl and Fun serie Mandager

Curling er en SUPER aktivitet for personer i alle aldre, du trenger ikke å ha noen erfaring med curling fra før – det kan være herrer og damer på samme lag.

Jar Isforum kjører nybegynnerkurs i januar og september, og lager et seriesystem med spill circa annenhver mandag. En kamp er på 6 omganger, det tar ca 1, 5 time. Alt utstyr finnes i hallen.

Hva med å invitere kollegaer, venner og eller familie og ta et kurs?

Les mer her >>

Andre tilbud

Car Isforum har også skøyteskole, ishockey og kunstløp.

Besøk deres nettsider for mer informasjon om dette.

Send melding til Jar Isforum

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.