Søk i Aktiv i Oslo

Jakobs Hage

Dette er en liten perle i sentrum av Oslo. Her får du servert grillmat, rimelig drikke, og på solrike dager en solid dose god stemning. Ta med venner og medarbeidere til hyggelige og lange sommerkvelder hos Jakobs Hage.

Jakobs Hage åpner som regel i mai. Da begynner solen å varme Oslofolket og en lang vinter har tatt slutt. I Hagen er det god stemning og mot sommeren er det ofte live musikk – noe som har vært savnet lenge nå.

Med Kulturkirken Jakob lyssatt i kullissene og gitarstrofer utover sommerkvelden lover vi lun og fin stemning med noe godt å spise, og ikke minst noe godt i glasset. Siden dette er en uterestaurant er vi avhengige av fint vær. Følg med på vår facebookside for nyheter og oppdateringer.

Hagen leverer kvalitetskjøtt fra lokale leverandører som Strøm-Larsen og Dyster gård. Og kjøttet grilles på kullgrillen, selvsagt med egne og hjemmelagede dressinger, friske grønnsaker og ferske ingredienser. Her lages alt fra bunnen av!

Jakobs Hage er et annerledes lokale med autentisk Oslo-stemning der du har Kulturkirken i ryggen og byens brusende liv rett i nærheten – en ren uteservering der du kan velge å nyte mat & drikke i skyggen, eller kjenne på solstrålene i sommerværet.

Det er mulig å booke Jakobs Hage til bursdager, firmafester og andre events!

Les mer om Jakobs Hage.

 

jakobs hage 6

Send melding til Jakobs Hage

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.