Søk i Aktiv i Oslo

IKI: Sørenga Social Club

På IKI kan du nyte den fantastiske utsikten fra Sørengkaia, med bobler i glasset på uterestauranten, eller i et eget chambre separee hvor kokkene tryller frem nydelige småretter.

I vakre omgivelser er IKI: Sørenga Social Club er en fine dining-restaurant med inspirasjon fra andre kjøkken. Her kombineres de fineste råvarene og delikate smaker for å skape en unik og moderne versjon av japansk mat.

De har flere selskapsmenyer som dere kan velge mellom.

Se menyene.

Julebord hos IKI: Sørenga Social Club

Deres lokaler er på hele 1000 kvm og består av flere ulike avdelinger. Perfekt til både julelunsjer, bedriftsjulebord og for venner og familie.

IKI tar imot store og små henvendelser om julebord. De tilbyr alt fra chambre séparée for 10 personer til hele restauranten med kapasitet for 115 personer.

De har også egen cocktailbar som man kan leie for å fortsette festen etter middagen. Cocktailbaren rommer opptil 150 personer.

Ønsker dere et tilpasset tilbud som kan inkludere mat, drikke og teknikk, ta kontakt med IKI for et skreddersydd tilbud.

Les mer om IKI. 

Hele restauranten

Opptil 115 personer

Hos IKI har du mulighet til å leie hele restauranten. Restaurantdelen består av to etasjer hvor det er plass til 80 personer i 1. etasje og 35 personer i 2. etasje. (Dette er ekskludert deres to chambre séparée hvor de henholdsvis har plass til 10 og 14 personer).

IKI tilbyr flotte lokaler med Oslos beste utsikt utover Bjørvika, Munch museet og Operaen. De har flere selskapsmenyer som dere kan velge mellom og skreddersyr julebord etter deres ønsker.

Se mer her.

Restaurant 1. etasje

Opptil 80 personer

Her vil dere kunne sitte i restauranten med utsikt over Oslobukta og uteserveringen, men likevel adskilt. Med utsikt inn til hjertet av restauranten, nettopp kjøkkenet, vil dere få en unik opplevelse når dere ser IKIs kokker utføre sin magi!

Avdelingen i restaurant rommer opp til 80 personer og passer til store og små markeringer av alle slag. Ta gjerne kontakt for mer informasjon eller visning.

Mezzanine restaurant 2. etasje

Opptil 35 personer

Velkommen til 2.etasje! Lokalet som kan romme 35 personer til middag, og som passer perfekt til alle som ønsker et mer privat og adskilt julebord.

Herfra har dere en fantastisk utsikt over fjorden.

Mezzanine Cocktailbar 2. etasje

Opptil 55 personer

På mezzaninen over cocktailbaren har dere god plass til både faglige og festlige arrangementer.

Mezzaninen Cocktailbar er tilknyttet IKIs cocktailbar og rommer 55 sittende gjester. Her er dere omringet av glassvegger som gir en følelse av å være ute! Med utsikt til den Norske Opera, Munch Museet og hele Oslobukta er dette en perle av et lokale.

Mezzanine Cocktailbar passer til hvilken som helst type privat sammenkomst – bedriftsselskap, bursdagsfeiring, lansering, utdrikningslag, sommerfest, afterwork, julebord, teambuilding, kick off.

Cocktailbar 1. etasje

Opp til 150 personer

Cocktailbaren er ikke som noe annet du har sett før – det må rett og slett oppleves. Baren en omringet av glassvegger som gir en følelse av å være ute. Med utsikt til den Norske Opera, Munch Museet og hele Oslobukta er dette en perle av et lokale.

Cocktailbaren har plass til 150 gjester og har et eget uteområde. Sammen med en mezzanin som rommer 55 personer til bords i 2. etasje, er dette det perfekte festlokalet!

Cocktailbaren passer til hvilken som helst type privat sammenkomst – bedriftsselskap, bursdagsfeiring, lansering, utdrikningslag, sommerfest, afterwork, julebord, teambuilding, kick off.

Uteserveringen 

Her er det plass til opptil 70 personer under tak og 40 personer under åpen himmel. Bedre solforhold finnes ikke i Oslo! Her er det sol så lenge sola skinner.

Les mer om alle mulighetene for arrangementer hos IKI.

Send melding til IKI: Sørenga Social Club

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.