Søk i Aktiv i Oslo

IKI

På IKI kan du nyte den fantastiske utsikten fra Sørengkaia, med bobler i glasset på uterestauranten, eller i et eget chambre separee hvor kokkene tryller frem nydelige småretter.

Se menyen. 

I vakre omgivelser er IKI er en japansk fine dining restaurant med inspirasjon fra andre kjøkken. Her kombineres de fineste råvarene og delikate smaker for å skape en unik og moderne versjon av japansk mat.

Restauranten

I restauranten er det plass til 120 gjester til bespisning. I tillegg har de en lounge med plass til 15-16 personer.

Utebaren

Utebaren er et mingleområde som kan tilpasses etter deres ønsker. Området kan leies til eget arrangement eller man kan leie en av tre grupper.

Her kan man ha opptil 100 personer i en minglesetting.

Området har egen bar med alle rettigheter.

IKI bar 

IKI bar har en kapasitet på opptil 150 personer over to etasjer. Her kommer det flere eventer, både åpne og private. Lokalet kan leies til private sammenkomster med venner og kollegaer.

Cocktailbaren har alle rettigheter.

Uteserveringen 

Her er det plass til opptil 70 personer under tak og 40 personer under åpen himmel, og det er sol så lenge det er sol. Bedre solforhold finnes ikke i Oslo!

CAVE 

Oslos flotteste chambre separee?

Med utsikt mot Munchmuseet og Operaen og plass til 10 personer er dette det perfekte lokalet for en styremiddag eller en setting hvor du ønsker litt privatliv.

Les mer på IKI sine nettsider. 

 

 

Send melding til IKI

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.