Søk i Aktiv i Oslo

House of Nerds

House of Nerds er et av Europas største gamingsentre. Her kan du holde forretningsmøter, konferanse, inspirasjons- og kreative møter eller arrangere teambuilding for hele bedriften.

Bursdag, LAN, gaming med venner eller alternativ fredagspils med jobben? Valget er ditt! Kom gjerne innom, så får du en omvisning!

Konferanse, kurs og seminar

Rett ved Løren T-bane ligger et eventhus drevet av ekte nerder! House of Nerds har store, flotte lokaler som kan passe til et hvilket som helst faglig arrangement. Hold foredraget fra scenen, for så å gi deltagerne en sosial opplevelse med spill og mat etterpå. Konferanse hos House Of Nerds, vil gi en annen opplevelse enn folk flest er vant til.

House of Nerds er en fantastisk verden av spill, teknologi, fantasi, opplevelser og egenutvikling i godt selskap. Her leier de ut lokaler og utstyr for at du skal få til det du ønsker deg! De stiller også med vertskap og servering som hjelper deg igang og holder det gående.

House Of Nerds ligger rett ved Løren T-bane. Nerdene deres hjelper deg å lykkes med arrangementet ditt uansett om du er firma, vennegjeng eller bare har noen timer fri en ettermiddag. Her kan du holde forretningsmøter, konferanse, inspirasjons- og kreative møter eller arrangere teambuilding for hele bedriften. I tillegg til å ha mange supermorsomme aktiviteter har de også mat og drikkeservering.

Firmaarrangement eller Events

Kjør deres kickoff, julebord eller jubileum hos House of Nerds og test konkurranseinstinktet til både deg og dine kolleger. Velg mellom egne spill og ideer, eller få levert ulike teknologiske utfordringer av ekte nerder.

Her vil du finne et bredt spekter av elektronisk moro som tilbyr en ramme som er utenfor de vanlige trauste møtestedene.

Dere får også utfordret hverandre og knyttet bånd i en sosial setting uten risiko for liv og lemmer.

Hos House of Nerds har de full rigg for lyd og lys, PA, TVer, projektorer, WIFI i hele lokalet, streaming inn- og ut av lokalet med inhouse produksjonskapasitet. Whiteboard, flipover, inntil 80 PCer for kurs, test eller gaming.
Scene, eventområde, egne rom for sideeventer, parkering, dansegulv, bar, cafeområde, VR, spillmaskiner, retro, flipper, 80 PCer ferdig satt for ulike bruk som kurs, test, spilling etc.

House of Nerds er hjem for både spennende konferanser og sosial omgang.

Teambuilding

Gjøre noe annerledes, sosialt under årets teambuilding? Gaming vil garantert bli en slager! Her kan dere teste ut hverandres favorittspill, gå inn i VR-verden og kombinere det med en fest utover kvelden!

Bursdag og Barnebursdag

I tre timer sørger bursdagsvertskapet for å organisere, igangsette og underholde hele bursdagsgjengen med spennende spill og aktiviteter. Aktivitetene tilpasses gjestene slik at alle får det moro, uansett alder, interesse og ferdighetsnivå.

Legg gjerne med tips og spørsmål når du bestiller. Kanskje bursdagsbarnet har et favoritt-spill? Likere dere å spille Minecraft på PC? Eller er PlayStation 4 favoritten?
Brus, snacks, spill, vertskap, ryddehjelp og mat. Her er ALT er inkludert!

House of Nerds tilbyr en fantastisk VR opplevelse under bursdagen! – Enten om du er interessert i å kjøre en Ferrari eller stå på ski ned de største fjell.

 

Send melding til House of Nerds

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.