Hos Alma tilbyr flotte fasiliteter for selskap, events og konferanser med kapasitet på opptil 100 personer. Restauranten har også en flott messanin som passer for inntil 30 personer.

Hos Alma – En utvidelse av ditt eget hjem eller kontor!

Hos Alma er et sted der du senker skuldrene og samtalen kan blomstre, og de vil du skal se stedet som en utvidelse av ditt hjem eller kontor. Her finner du  flotte forutsetninger for å arrangere selskap for de fleste anledninger.

De sosiale eller formelle arrangementene

Her har du fasiliteter for inntil 100 sitteplasser både i restaurant og i møte- og konferanserom. Så hvis du skulle trenge et møterom i forkant av middagen eller ønsker en hel dag med faglig innehold og deretter avslutte med en hyggelig middag,  da er Hos Alma det perfekte stedet.

Hvis dere er et mindre selskap finnes det også fasiliteter for dette i restauranter, og de har en flott mesanin som passer opptil 30 sitteplasser.

Les mer om mulighetene i restauranten. 

Maten Hos Alma

Alma heter bevisst ikke café eller restaurant for i grunnen skal de være begge delene og ingen av delene. Kjøkkenet byr på deilige retter gjennom hele dagen som passer til alt fra en forretningsmiddag til uformelle vennetreff.

Omtanke og kjærlighet er verdier som er viktige i en familie. Denne filosofien har kjøkkenet på Hos Alma videreført når de lagde menyen. Menyen gjenspeiler den varme følelsen du får når du setter gaffelen i en saftig helstekt kylling som smelter på tungen, og hvor tilbehøret har trukket til seg all den nydelige kraften etter langtidsstekingen.

Les mer om hos Alma.