Søk i Aktiv i Oslo

Hos Alma

Hos Alma er med på at skape et hyggelig nabolag og en levende destinasjon for både arbeidere og beboere. De viderefører følelsen av raushet og varme, enten du kommer med hele familien, vennegjengen eller til forretningsmiddag. 

Oi, wow, er en fellesnevner for det øynene ser idet du kommer inn på Hos Alma. Det føles som en varm velkomst inn i et hjem; en restaurant hvor du senker skuldrene og samtalene blomstrer.

Restauranten ligger på den store åpne plassen mot Harbitzaléen på Skøyen, kun tre minutter gange fra 13-trikkens stopp “Hoff”.

Inne henger flere flotte gardiner som et gyllent bakteppe og rammer inn restauranten som utvilsomt minner om en grønn oase i organisk flyt. Naturnære stoler med grønne skinnseter på gulvet og heklede strålamper i mix med pendellamper i grønn marmor fra taket. Atmosfæren av varm, innbydende og usedvanlig hyggelig.

Uteserveringen prydes av et nydelig uteområde, behagelige stoler og sofaer, og lyden av vann fra en liten fontene.

Les mer om Hos Alma. 

Kjøkken og meny

Kjøkkenet, med kjøkkensjef Patrik René Paulsen i spissen, byr på vellaget og deilige retter gjennom hele dagen. Menyen har alt en À la Carte-meny beskriver, dog lavterskel og tilpasset alt fra en forretningsmiddag til uformelle vennetreff. Råvarene er sesongbaserte, menyen er dermed levende.

Omtanke og kjærlighet er viktige verdier i en familie. Denne filosofien har kjøkkenet på Hos Alma videreført. Menyen gjenspeiler den gode følelsen du får når du setter gaffelen i mat som smelter på tungen.

Se menyen her.

Arrangement på Hos Alma

Hos Alma tilbyr flotte fasiliteter for selskap, events og konferanser, med kapasitet på opptil 120 personer. 30 oppe på restaurantens mezzanine og 90 nede i restauranten.

Restauranten passer ypperlig for arrangementer som navnefest, konfirmasjon, jubileum, bursdag, julebord, firmafest eller en hyggelig kveld med venner og familie.

Ved bordreservasjon for flere enn 7 personer, eller ved leie av hele restauranten serveres en selskapsmeny tro mot Hos Almas konsept.

Fra mezzaninen er det fullt utsyn over hele restauranten, dog kan et selskap arrangert i mezzaninen bli et privat selskap for opptil 30 personer.

Ved et selskap på hele Hos Alma er mezzaninen et ypperlig sted for f.eks et band, for en toastmaster eller for en utstilling, det er også mulighet for å invitere til et langbord på mezzaninen.

Se mer. 

Konferanselokaler og møterom

Tribe Skøyen er i likhet med Hos Alma lokalisert i Harbitzaléen 5. Det er et stort og fleksibelt kontorbygg i høy miljøklasse. Bygget har energimerke A og den anerkjente bransjestandarden BREEAM-NOR Excellent.

Her finner du møte- og konferanselokaler med fasiliteter og kapasitet opptil 12 personer, helt perfekt for faglige temaer i forkant av en lunsj eller middag på Hos Alma.

Matservering, lunsj og middag under møte eller konferanse

Hele eller deler av personalrestauranten til Tribe Skøyen kan leies til lunsj og/eller middag under konferanser eller møter. Et supert alternativ er f.eks lunsj i personalrestauranten og felles middag på Hos Alma.

Velkommen!

 

Send melding til Hos Alma

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.