Søk i Aktiv i Oslo

Henie Onstad Kunstsenter

Henie Onstad Kunstsenters unike beliggenhet i vakre omgivelser gir en flott ramme rundt ethvert arrangement. Flott arkitektur og fantastiske uteområde gjør stedet perfekt for sommerfester, kick off, bryllup og jubileer.

Et annerledes møtested med unik beliggenhet og historie.

Møter, kurs & seminarer

Her kan de tilby møterom som passer for ypperlig for både små og store grupper. Her kan man gjøre et ordinært møte til noe utenom det vanlige.

De kan tilby dagpakker for grupper fra 10-100 personer.

Flere av møterommene har utgang til egen terrasse og fantastisk utsikt mot båthavnen. Fra møterom Henie kan du også gå rett ut i museets skulpturpark.

Selskap & Event

Hos Henie Onstad kan de også tilby fleksible utleielokaler. De kan tilby lokaler som blant annet passer utmerket for arrangementer som;

– Bryllup
– Kick off
– Firmafester
– Julebord
– Jubileer

Studio er kunstsenterets største og mest fleksible utleielokale. Studio er et lukket rom som gir stor fleksibilitet med hensyn til både lys, lyd og bilder. Studio har en takhøyde på 5,5 meter.

Et annet rom som passer for større grupper er Auditoriet. Her er det plass til 100 sittende. Rommet har en liten scene og et stort lerret som er godt synlig for alle da stolene er satt opp i trappetrinn.

Lokalet har direkte utgang til utearealer.

Kunstsenteret er med sin flotte arkitektur og fantastiske uteområder et yndet sted for avvikling av større arrangementer som sommer- og temafester. Her har det vært pyntet til sydhavsfest og danset til sambarytmer til langt ut i sommernatten.

De har også en utendørsscene med amfi som er populær i flere sammenhenger.

Les mer om utleielokalene.

Referanser

“Jeg hadde behov for et bra kurslokale med bra standard og hyggelig miljø for mine lederkurs. Dette har jeg fått på HOK. Jeg er spesielt fornøyd med den raske servicen fra konferanseavdelingen. De naturskjønne omgivelsene bidrar til en god og inspirerende totalopplevelse. Jeg anbefaler gjerne HOK.”

Ann Ahlqvist, daglig leder i Ahlqvist as

“Norge Event har arrangert flere store event på Henie Onstad Kunstsenter, og har blitt svært glad i denne unike perlen. Selve stedet byr på en flott kombinasjon av natur, hav, kultur og faglig/sosiale muligheter. Det er praktisk at det kun er 10-15 minutter unna Oslo Sentrum. Vi har gjennomført alt fra mindre møter med 30 personer til flere store event med inntil 400 deltagere. Henie Onstad er et senter med masse sjel og sjarm, og unike muligheter for en annerledes og uforglemmelig samling.”

Knut Hatlevik, prosjektleder, Norge Event AS

Send melding til Henie Onstad Kunstsenter

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.