Søk i Aktiv i Oslo

Fargespill Oslo

Er du mellom 7 og 25 år og har lyst til å bruke sommerferien på å lære deg noen nye sang- og dansestiler? Fargespill i Oslo arrangerer gratis sommerskole på dagtid, og gir deg muligheten til å bli kjent med barn og unge fra hele byen!

Bli med på Fargespill Oslos sommerskole på Årvoll gård! 

Ved hjelp av Fargespill-metoden tar profesjonelle sang- og dansepedagoger deltagerne gjennom sanger, danser, øvelser og leker. Det blir både fellesøkter og gruppeaktiviteter der deltagerne får mulighet til å fordype seg i ulike sang- og danseteknikker.

Program for sommerskolen kommer.

Sommerskolen avsluttes med en prosessvisning av det vi har skapt sammen gjennom uka.

Når: Mandag 20. juni til torsdag 23. juni
Hvor: Årvoll gård, bydel Bjerke

Det er gratis å delta på sommerskolen og den passer for alle nivåer.

Påmeldingsskjema finnes her. 

Om Fargespill Oslo: 

Fargespill Oslo startet opp i 2017 og er en kunstnerisk og sosial møteplass der barn og unge fra hele byen får utforsket hverandres kulturarv med respektfull nysgjerrighet.

Fargespills grunnfilosofi er entydig ressursorientert og handler om hvordan vi møtes som mennesker. Det handler om å se hvert enkeltmenneske som en ressurs og å spørre Hva har du å gi? Hvert menneske bærer med seg noe unikt, nemlig sin egen historie og identitet og et sterkt fellesskap er avhengig av disse ressursene.

Vi tar utgangspunkt i sangene, dansene og rytmene aktørene våre har med seg, det er aktørenes bidrag som danner utgangspunktet til alt vi gjør, det er deres erfaringer og historier som formidles på scenen, og det er viktig at alt vi gjør skjer på deres premisser.

Her kan du lese mer om tilbudet. 

Besøk YouTube-kanalen: youtube.com/fargespilloffisiell

Instagram: fargespill

Facebook: facebook.com/fargespill

Send melding til Fargespill Oslo

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.