Søk i Aktiv i Oslo

Ewa Trela Dans

Gruppekurs og private timer i bachata, salsa og selskapsdans - samt privat undervisning i hjertet av Oslo! Bli med på effektive og morsomme undervisningsmetoder som skaper glede og moro for alle som deltar.

Ewa Trela Dans har noen av byens flinkeste instruktører i argentinsk tango, kubansk salsa, dominikansk bachata, kizomba, latin commercial, latin jazz, brasiliansk zouk, reggaeton, selskapsdans og swing.

Les mer om tilbudet. 

Om Ewa Trela: 

Ewa har en mastergrad som idrettslærer og dansepedagog, men er nok mest kjent som proffdanser i TV-suksessen «Skal vi danse».

Gjennom karrieren innen selskapsdans har hun oppnådd internasjonal masterklasse «S», som er den høyeste man kan oppnå.

Hun har vært danselærer i 25 år på alle nivåer, og byr på effektive og morsomme undervisningsmetoder som skaper glede og moro for alle som deltar.

Dansestiler

Hos Ewa Trela Dans kan du delta på undervisning innen en lang rekke av dansestiler.

De tilbyr kurs fra nybegynner til avansert – og tilbyr også helgekurs og weekend workshops slik at du finner noe som passer for deg.

Se de ulike kursene. 

Brudevals

Sammen med Ewa Trela lager dere en brudevals som er basert på deres ønsker og behov. Hun hjelper med koreografi til bryllupsdansen samt å velge riktig sang og stemning. Ved å øve sammen før bryllupet, vil dere bygge selvtillit og være klare for den store dagen.

Se mer. 

Private dansetimer

Private timer er en meget effektiv måte å lære en dansestil raskt eller videreutvikle kunnskaper. Du vil utvikle dine danseferdigheter veldig mye raskere enn med gruppetimer.

Les mer om tilbudet. 

Send melding til Ewa Trela Dans

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.