Søk i Aktiv i Oslo

Eldorado E-sport – UpSkill:Summer Gaming Camp

UpSkill:Summer Gaming Camp på Eldorado E-sport - sommerens råeste og mest sosiale gaming-opplevelse for ungdom - midt i hjertet av Oslo Sentrum.

Eldorado E-sport & Entertainment er et underholdningskonsept for alle som liker gaming, e-sport og alt av digital underholdning, og de tilbyr en sommeraktivitet som sent vil glemmes.

“Eldorado slår på stortromma fra start og disker opp med en fantastisk e-sommerleir for barn og unge. Selvfølgelig skal det spilles dataspill, men Eldorado har et program som også inkluderer undervisning i viktige temaer som fysisk aktivitet, mental trening og hvordan man best takler dårlig oppførsel på nett. Det er en unik mulig å ha tilgang til mentorer som virkelig kan det de driver med, og resultatet er at man lærer ekstremt mye på kort tid. Dette kommer til å bli helt rått!”

Hege “Hedje” Botnen, profesjonell CS:GO-utøver for Bifrost E-sport

Påmelding og kjøp av billetter til UpSkill:Summer finner du her

Om UpSkill:Summer hos Eldorado E-Sport

Kort fortalt handler UpSkill:Summer om å ha det gøy med spill, finne nye venner og bli en bedre spiller. Det blir fokusert på god og respektfull oppførsel, lære om nettvett, sosial trening og personlig utvikling, og selvsagt moro med ulike dataspill.
Coachene vil lære bort hvordan man kontrollerer sine egen følelser mens en spiller, hvordan man samarbeider internt i laget og kommuniserer, samt gi tips for mental trening, fysisk fostring og kosthold, og selvsagt ulike taktikker og tips som kan bruke i selve spillet.

Hver dag drar coacher og deltagere ut av huset. Programmet inneholder bl.a. besøk til Oslo Reptilpark, spille minigolf på Oslo Camping, ta en badetur til Sørenga og utforske Oslo by m.m.

Under campen vil alle deltakerne få anledning til å prøve seg på;

 • bygge en egen pc
 • streame på Twitch
 • spille VR-spill
 • Formel 1 simulator
 • 2000 retro arkadespill
 • og ikke minst spille på Eldorado sin 30 kvm storskjerm.

Kanskje blir det også besøk av noen kjente gaming-personligheter

Les mer her. 

Eldorado E-sport

Upskill:Summer, Uke 25, 26, 27, 31 og 32 

Dette er en ferieaktivitet på Eldorado E-sport for ungdom fra 10 år (må bli 11 innenfor 2022) med interesse for gaming. Fem dager med et variert program tettpakket med læring og moro.

Antall plasser: 35 per uke

 • Tett, variert program
 • Uteaktiviteter, Lunsj
 • 1-1 programmer: bygg pc, lær streaming, spill VR, sim-racing, arkadespill og spill på storskjerm
 • Lær av de beste, profesjonelle spillerne
 • Lær å bygge din egen maskin
 • Fri adgang på kveldstid for foreldre.
 • Aldersgrense: 10 ( Må bli 11 innen 2022 ) 

Pris: 3990,- pr uke 

Se her for mer informasjon

Ha det gøy

Prøv ut mange nye og forskjellige morsomme aktiviteter, som å bygge en PC, streame live, møte proffe spillere, spille VR og bli med på morsomme utflukter. Gjør det DU har mest lyst til i sommer på Eldorado E-sport!

Få nye venner på Eldorado E-Sport

Møt nye folk med samme interesser som deg selv, og vinn mange nye vennskap som varer lenge utover Upskill. Lær deg hva som skal til for å være en god lagkamerat! Kanskje får du deg et nytt lag å spille med?

Bli en bedre gamer

Forbedre dine spillferdigheter og lær om strategi, kommunikasjon, kontroll av egen adferd, kosthold, betydningen av fysisk og mental trening fra profesjonelle spillere og coaches. For ikke å glemme et bedre aim og smartere strategier.

Deltagerinformasjon

Deltakerne deles inn i fire grupper av 8-9 personer og følges av hver sine gruppeledere, som gjerne selv er aktive e-sportutøvere.
Disse coachene vil følge deltakerne gjennom hele uka og dele av sine egne erfaringer og triks, i tillegg til å gi personlig veiledning og oppfølging.

Med splitter nye datamaskiner fra øverste hylle, vil Eldorados UpSkill: Summer levele opp ferdighetene til selv erfarne gamere.

Se mer. 

Kontakt Eldorado E-sport – UpSkill:Summer Gaming Camp

Fyll ut skjemaet under.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.