Søk i Aktiv i Oslo

Din Reisepartner

Din Reisepartner leverer gruppereiser til konkurransedyktige priser, og er i mange tilfeller gunstigere enn de store reiseselskapene. Firmaet jobber kun med gruppereiser og firmaturer for grupper over 10 personer eller flere.

Unike gruppereiser og firmaturer

Din Reisepartner er et reisebyrå som leverer gruppereiser til konkurransedyktige priser, og er i mange tilfeller gunstigere enn de store reiseselskapene. Firmaet jobber kun med gruppereiser og firmaturer for grupper over 10 personer eller flere.

Skal dere ut å reise med firmaet eller en større gruppe? Hos Din Reisepartner får du god hjelp fra første stund, og kan oppleve et samarbeid med et firma som aktivt planlegger, gir råd, skreddersyr og legger til rette for din reise. 

Ta kontakt via skjema for å sende en forespørsel. Det er rask responstid og du vil få et uforpliktende tilbud.

Service fra A til Å

Det er mye som skal ordnes når et firma eller en større gruppe skal ut å reise. Ansvaret kan virke stort og overveldende, men Din Reisepartner har både rett erfaring og kunnskap som gjør jobben lettere. Her får du hjelp til alt fra planlegging og tilrettelegging til innhold og aktiviteter. I tillegg til det praktiske ordner de også med bespisning og reiseleder dersom dette er ønskelig.

I trygge hender

Sikkerhet og service står i fokus hos Din Reisepartner og alle skal føle seg trygge gjennom hele reisen. Dinreisepartner.no er blant annet medlem av reisegarantifondet. Det betyr at du som kunde er sikret pengene dine dersom noe skulle skje.

I over 10 år har Din Reisepartner sendt utallige firmaer og privatpersoner ut på turer med skreddersydde og unike opplegg. De gjør sitt ytterste for at kundene skal få en god reise, og kan til gjengjeld rose seg med fornøyde kunder.

Relaterte sider

Send melding til Din Reisepartner

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.