Søk i Aktiv i Oslo

Personal Shopping

Alexandra Mahrberg sine erfaringer i kombinasjon med et øye for detaljer gjør at hun fort kan løfte fram det mest attraktive ved din kropp med hjelp av riktig klesvalg, uansett kroppsfasong og alder.

Her får du hjelp med shoppingen!

“Det er fantastisk å se hvordan et nytt og flatterende antrekk kan få en person til å stråle som en sol! Det er lett å la seg inspirere og falle for trender og kopiere en look i mangel på fantasi, men det er viktig å være klar over at ikke alle trender passer til alle. Et bra tips er å ikke fokusere for mye på hva som er hot right now, men i stedet finne sin egen stil som kler din personlighet.

En person som alltid har en rød tråd i klesveien oppfattes aldri som kjedelig, snarere som ikke påvirkbar og selvsikker. En tidløs garderobe er det sjeldent behov for å bytte ut, så lenge du tar vare på plaggene dine får de en lang livstid.

Mange av oss gjør bomkjøp. Vi tror vi vet hva vi behøver, og betaler mye for klær som istedet blir liggende og som ikke blir brukt. Noen av oss gjør det stikk motsatte hvor man kjøper mange plagg av dårlig kvalitet til en billig penge, men alikevel har en følelse av at man aldri har noe å ha på seg.

En personal shopper kan hjelpe deg å skape en mer helhetlig garderobe og vekke interessen til liv igjen i de gamle plaggene gjennom å sette sammen nye kombinasjoner. Gode basic plagg er alltid en sikker vinner uansett sammenheng.”

 

Hvorfor benytte seg av en Personal Shopper?

  •  Trenger du hjelp med å finne den perfekte outfiten til årets fest?
  •  Er du i behov av nye jobbklær?
  • Kanskje du har lyst å total rense garderoben og samtidig ønsker å få opp øynene for nye kleskombinasjoner?
  •  Vil du ha en second opinion på shoppingrunden?
  •  Eller har du som mange andre kjørt fast i de samme sporene och har lyst til å fornye stilen din?

 

Er svaret ja på noen av disse spørsmålene? Dette kan en personal shopper gjøre for deg:

– Du tar kontakt og avtaler time gjennom å sende melding her, eller per mail på info@personalshopping.no

– Før konsultasjonen blir det sendt ut et skjema med spørsmål omkring dine forventninger, ønskemål, størrelse, budsjett m.m. Dette fylles ut så godt som mulig og sendes tilbake sammen med et bilde av deg.

– Ut ifra svarene danner Alexandra seg en oppfatning/tolkning som hun presenterer for deg når dere møtes.

– Jo grundigere konsultasjonen er desto lettere blir hennes jobb og desto mer fornøyd blir du som kunde.

– Deretter tar dere turen ut i de riktige butikkene i forhold til dine behov og finner klær ut ifra hva dere ble enig om.

– Du prøver plaggene og dere kommer sammen fram til hva som bør kjøpes. Du sparer tid og energi på å lete frem de klær som passer best til deg og slipper også gjøre jobben selv.

– Du får gode tips og råd underveis og Alexandra er selvsagt ikke fornøyd før DU er fornøyd!

Les mer her. 

Send melding til Personal Shopping

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.