Søk i Aktiv i Oslo

Dagali Fjellpark

 • Dagali Fjellpark Vis kart

Dagali Fjellpark er perfekt for alle typer grupper som ønsker et aktivt og spennende arrangement året rundt. Her tilbyr de aktiviteter som rafting, juving, kajakk og stand-up padling. Eget skisenter med Norges lengste akebakke! Mulighet for overnatting i hytte, lavvo eller camping.

Dagali Fjellpark – aktiviteter for grupper året rundt

Dagali Fjellpark er en perfekt for alle typer grupper, som ønsker et aktivt og spennende arrangement året rundt.

Gjemt i naturen bare noen få skritt til Hardangervidda, tilbyr Dagali Fjellpark en hyggelig og privat naturopplevelse, overnatting og adrenalin-friluftsaktiviteter.

Sommeraktiviteter – rafting, juving, kajakk

RAFTING

Vår elv er Numedalslågen, nr. 1 for rafting. Vi tilbyr familierafting (fra 8 år), klassisk rafting (fra 12 år) og FULL ON rafting (fra 15 år). Gøy for familier, klasser, firmaer og andre, som ønsker passende adrenalin.

JUVING

Opplev spennende vandring i fosser, rappeller fra høye klipper, hopp i jettegryter, skli ned naturlige bergvegger, ak på rompa. Det er mulig å ta det med ro under klassisk juving, eller en FULL ON opplevelse (for eldre enn 14 år).

KAJAKK

Vi tilbyr både stille og rolige kajakkturer og kajakk på elva (kajakkskole eller bare kajakk utleie).

 

 

Vinteraktiviteter – akebakke, skisenter, kiteskiing, langrenn

Både skisenteret og akebakken kan du leie privat bare for din gruppe.

AKEBAKKE i DAGALI på 1850 m, KVELDSAKING med hodelykt

På Dagali Fjellpark finner du Norges lengste preparerte akebakke med skitrekk. Kjelken kan komme opp i hastighet 70 km i timen! Løypa er 1,8 km lang. Aldersgrensen for aking er fra 10 år, når foreldrene aker også. Fra 12 år kan man ake alene på akebakken. Aking passer like bra for voksne som ungdommene. Det spesielle akebrettet (med ratt og bremser) og alt av utstyr leies her.

SKISENTER

Dagali Fjellpark er et hyggelig alpinsenter for hele familien. Det har 5 nedfarter og et skitrekk. Lengste løype er 1,6 km lang. Skiutstyr kan leies i vår velutstyrte skiutleie. Vi tilbyr også skikurs og skiskole.

KITESKIING

Fly på ski, bli trukket av en stor kite! Prøv en gang eller ta et kurs i flere dager.

LANGRENN

Et bredt nettverk av daglig preparerte skiløyper gjør Dagali til et paradis for å gå på ski. Dagali Fjellpark er et bra utgangspunkt for langrenns turer på Dagalifjell eller over Hardangervidda.

Skitrekket tar deg opp til høyfjellet, hvor det er fantastisk å begynnere turen. Turer egner seg også for mindre erfarne skiløpere. Vi tilbyr langrennsski og utstyr til leie.

Gruppetilbud – firmaer, utdrikningslag, klasser

Dagali Fjellpark er fokusert i hovedsak på grupper, og tilbyr passende aktiviteter, overnatting, mat, drikke og utleie (utstyr). Vi skreddersyr alltid turer og program basert på deres ønsker. De voksne får oppleve mer adrenalin enn barnegrupper.

Det er bra å strekke litt på beine og nyte friluftsliv om dagen, for å kose seg sammen med de andre, god mat og drikke om kvelden. Velkommen:

 • klassetur, firmatur, teambuilding, vennetur, familietur, speidertur, idrettslag, korps- eller korturer
 • aktive fester – konfirmasjoner, navnedager, utdrikningslag, fødselsdager, jubileer, julebord…

Spesielt legges vekt på SKOLETUR og KLASSETUR

Ikke bare gøy er viktig på en klassetur. Vi går for en nyttig klassetur med workshoper fokusert på livsmestring, demokrati, verdiskaping, medborgerskap og bærekraftig utvikling:

 • Fridtjof Nansen og Roald Amundsen – deres rolle i den nasjonale bevisstheten
 • Svalbard – den norske perlen i Arktis
 • Isbjørn som et symbol – oppdagelsesreisende sin refleksjon

For skoler tilbyr vi:

 • dagaktiviteter ELLER tur i flere dager med overnatting
 • ski leksjoner, workshoper, program med erfarne instruktører og guider
 • nok utstyr for en hel klasse
 • alt i boks: transport, overnatting, mat og drikke, program, utleie og service
 • vinter- og sommeraktiviteter: rafting, juving, kajakk, stand up padling, akebakken og skibakkene.

Skolebesøk passer best for høgskoler, ungdomsskoler, folkehøyskoler og andre videregående skoler (pga. aldersgrensen for aktiviteter – elever fra 12 år, og språk – aktivitetene er ofte levert på engelsk).

Overnatting – hytte, lavvo, camping

Det er alltid bra med overnatting ved attraksjoner! Gjester kan velge fra fire typer overnatting:

 • privat ferieleilighet – hytte til leie (kapasitet opptil 26 personer, kjøkkenet er fullt utstyrt)
 • overnatting i lavvo camp for 15 + 24 personer
 • en stor campingplass
 • wilderness lavvo – en romanse for 2 personer.

Fasiliteter: en stor parkeringsplass, utleie (vinter- og sommerutstyr: kjelker, langrenn, ski, truger, kajakk), bad og badstue, bålplass og restaurant.

Fest, møter, konferanser – aktivt, ute i naturen

Vi kan legge til rette for alt, som dere trenger, for å arrangere en litt annerledes fest, et lite møte eller en liten konferanse. Kapasitet er rundt 30 gjester. Det finnes både prosjektor, lerret og sound system i selskapslokalet.

Vi står til tjeneste – ta kontakt 

Det blir veldig hyggelig om vi får mulighet til å tilby deg et opplegg med program og alt, som trenges til å planlegge og gjennomføre en stor opplevelse for deg og dine. Med glede skal vi utarbeide et pristilbud med et detaljert budsjett. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen på Dagali Fjellpark. Referanser finner du både på Google, TripAdvisor og Facebook.

 

Send melding til Dagali Fjellpark

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.