Søk i Aktiv i Oslo

Couch

Nyrenoverte Couch (tidligere Tea Lounge/ The Lounge) har åpnet, og deres mezzanin er klar for å ta imot deg og ditt neste selskap og event.

Couch er Norges første Italienske aperitivo bar. Baren har et fokus på delikatessemat som forretter, fingermat, parmaskinker og ostetallerkner. Her får du selvfølgelig også italienske drinker og aperitivo cocktails.

Baren er perfekt for afterwork, bursdagsfeiringer og enhver anledning hvor det kan feires.

Inviter til selskap og events

På mezzaninen er det plass til 40 personer og hit du kan invitere til privat selskap. Neste bursdagsfest, firmaevent eller annet selskap blir en vinner her.  Couch stiller med lokale og bartendre.

Medbrakt mat er tillatt.

Cocktail-smaking

En perfekt aktivitet for bursdagsselskap, utdrikningslag, teambuilding, eller en uformell kveld med kollegaer eller venner. Afterwork her er en vinner.

Her får dere smake på ulike cocktailer langet av noen av verdens beste bartendere, mens dere lærere om de ulike drinkene.

Her kan du lese mer om hva de tilbyr.

Møter og events på dagtid

Hva med å arrangere neste møte på en stilig bar på Grünerløkka? Couch er et godt alternativ til eventer på dagtid og de sørger for å ha alt dere trenger av både mat og teknisk utstyr.

Send melding til Couch

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.