Søk i Aktiv i Oslo

Compass Event

Compass Event er et eventbyrå som gir sine kunder idèer, inspirasjon og totalløsninger innen bedriftsarrangementer.

Med mer enn 15 års erfaring har Compass Event bred kunnskap på hva som fungerer og hva som skal til for at du som kunde blir fornøyd.

Målet handler om å levere kundene unike opplevelser som er tilpasset deres bedrift. Hvert arrangement blir derfor skreddersydd i forhold til intensjonen med arrangementet.

Med kunnskap om selskapslokaler, restauranter, hoteller, hytter destinasjon for firmaturer og mange gode underleverandører gir de deg og dine deltakere en minneverdig opplevelse.

TEAMBUILDING 

Compass Event tilbyr profesjonell teambuilding i Oslo og omegn som hjelper arbeidere og ledere til å styrke båndene, øke effektiviteten og forbedre produktivt samarbeid.

De har aktiviteter som passer for alle gruppestørrelser og ferdighetsnivåer, slik at du kan finne noe som passer for ditt team.

Eksempler på spennende aktiviteter er; Vikingfest, Mesternes Mester, Rebusløp, Femkamp og Kokkekamp.

Les mer om hva de kan tilby.

KICK OFF 

Er det fart og spenning dere er på utkikk etter vil et kick off være midt i blinken. Her kan Compass Event tilby aktiviteter som gjør at adrenalinpumpene vil jobbe for fullt!

Se mer. 

SOMMERFEST 

Uansett hvilken type sommerfest du ønsker å arrangere, kan Compass Event hjelpe deg med å skape et uforglemmelig event.

Med aktiviteter som pappbåtregatta, seiling, rib kjøring og mye mer, kan de skape en leken og minneverdig opplevelse for alle.

Les mer. 

Compass Event kan bistå dere gjennom hele prosessen fra start til slutt eller bare med deler av arrangementet. Det er opptil dere.

Send melding til Compass Event

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.