Søk i Aktiv i Oslo

Colosseum (Oslo Kino)

Colosseum er premierekino nr 1! De tilbyr også utleie av sal.

Colosseum har Norges største kinosal

Colosseum kino ble bygget i 1928, og har siden da vært en kulturinstitusjon i Oslo som har fremmet kultur både med store og små filmer, men også forskjellige konsertopplevelser blandt andre Billie Holiday i 1954.

Colosseum kino har mottatt pris for «Cinema of the Year», i tillegg til å ha havnet på lister over de beste og vakreste kinoene i verden. På Colosseum vises de største og mest spektakulære filmene i storsalen som rommer 871 plasser. Dette er kinoen for de største kinoopplevelsene!

Antall saler: 4

Åpningstider: Man – søn: 11:30 – 21.30* (forestillinger fra kl. 12.00. *Avvik kan forekomme)

Hvordan komme seg dit:

4 minutter gangavstand fra Majorstuen stasjon. Alle t- banens linjer har Majorstuen som holdeplass, samt trikk nr. 11, 12 og 19. Kinoparkering: Colosseum P-hus i Essendrops gate 5, 49 kr mellom kl. 18-24

Colosseum 1

Storsalen er Norges største kinosal.

Antall sitteplasser: 871

Profil: Spektakulære og store filmer innenfor flere genrer. Kinolerret på størrelse med en internasjonal tennisbane, og 16 projektorer i taket som forvandler kuppel til et ekstra, magisk kinolerret

Colosseum 2-3-4

Antall sitteplasser: 260-143-118

Profil: Bred kvalitetsfilm for det voksne publikum, men har også ofte barnefilm på repertoaret. I noen grad overføring av filmer fra storsalen.

Servering: Kioskvarer.

Les mer om Colosseum >>

Nordisk Film kino (NFkino) tilbyr gavekort til sine kinovisninger, salutleie, skolekino og rimelig parkering for kinopublikum. Du kan også melde deg inn Kinopluss og få rabatt og invitasjoner til førpremierer!

Les mer om Oslo Kino >>

Relaterte sider

Send melding til Colosseum (Oslo Kino)

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.