Christiania

Christiania er restauranten og baren som glir over i pulserende nattliv i helgene. Dette er stedet hvor gammelt møter nytt, og hvor antikviteter er knyttet sammen med moderne design i et unikt lokale.

Christiania ligger vis à vis Stortinget i Frimurerlosjens ærverdige bygning hvor utgangspunktet i deres kultur dateres tilbake til første halvdel av forrige århundre.

Kjøkkensjefen og hans crew lager klassiske retter med en twist. Maten er laget med kjærlighet, og med kvalitet i alle råvarer. Her trer du inn i tradisjonsrike lokaler med en moderne meny av mat og drikke.

Møter, selskap og event

Er du på utkikk etter et sted å holde et lukket selskap? Her har de en total kapasitet på 350 personer og Christiania vil skape en unik atmosfære for deres selskap.

Har du frokostmøtet ditt på Christiania har du muligheten å sette den perfekte rammen for en kreativt og inspirerende sammenkomst. Her tar de imot grupper fra 50-210 personer

Takterrassen

Sommerfest med utsikt øver Spikersuppa og Karl Johan? På Christiania kan du nyte sommeren på deres flotte takterrasse. Her kan du arrangere private arrangementer for opptil 120 personer. Stedet passer utmerket til firmaets sommerfest så vel som til private feiringer. Her finnes egen bar og tilgang på DJ for å sette den helt perfekte stemningen!

Christiania By Night

Her lages det gode cocktails hver dag, med fredag og lørdag glir restauranten over i et pulserende nattliv. Deres residence DJ Tommy Døske vil sørge for rytmer sammen med  gjeste-DJ’s.

Barsjef Fernando Saez og hans team finner du bak Oslos mest sentrale bar fra kl. 16 alle dager (unntatt søndag). Christianias drinker er friske og klassiske med en vri og oppdateres stadig etter sesong. Her finner du alltid en ny favoritt.

 

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.