Bondens Marked

Bondens Marked i Oslo på Vinkelplassen, Birkelunden og i Botanisk Hage. Kjøp spennende mat direkte fra produsentene - oster, kjøtt, fisk, vilt, bakevarer, grønnsaker.

Bondens marked i Oslo

Bondens marked Oslo omfatter også Akershus fylke. Nesten hver helg, bortsett fra juleferie og sommerferie, finner du oss et eller annet sted i eller rundt Oslo.

Sjekk her for dato og sted for neste Bondens marked i Oslo >>

Hva er Bondens marked?

Bondens marked er et torg der du som forbruker kan kjøpe mat direkte fra produsenten. Bondens marked er en arena hvor småskalaprodusenter- og bønder fra et definert geografisk område, i egen person, skal selge sine egne produkter Målsettingen for Bondens marked er at lokale produsenter skal ha en markedskanal for lokalt produserte, konvensjonelle og økologiske varer.

Kravet til de som selger varene er at de selv skal ha høstet, avlet, fanget, syltet, bakt, røkt eller på annen måte foredlet maten. Det behøver ikke nødvendigvis være en bonde, men det må være en person som bearbeider lokale råvarer gjennom småskalaforedling.

Markedsplassene vil være på tradisjonelle torgplasser, parker eller i avstengte gater. Per i dag finnes det 20 Bondens marked i Norge.

Vær nysgjerrig på maten

Produktene du kan få kjøpt på Bondens marked vil variere fra torg til torg og gjennom sesongen. Men som oftest vil du finne spennende oster, kjøtt, fisk og vilt, ferske bakevarer, honning, frukt, bær, grønnsaker og masse annet.

Flere av Bondens marked sine produkter er økologiske. På Bondens marked vil du møte matprodusenten ansikt til ansikt, noe som gir deg en unik mulighet til å få svar på hvor maten er produsert, og ikke minst hvordan den er produsert.

Lokal mat er ja mat

Å kjøpe lokal, «kortreist» mat på Bondens marked er en hyggelig måte å ta ansvar for miljøet på. Maten slipper å transporteres mil etter mil, og du får oppleve maten, frisk og spennende – uten tilsetningsstoffer. Man kan nesten si det som de gjør på Toten; skal du ha ferskere egg må du kjøpe høne!

For mer informasjon, gå til
Bondens marked sine nettsider >>

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.