Søk i Aktiv i Oslo

BIF Klatring

Bjørndal idrettsforening har en stor klatrevegg innerst i Bjørnholthallen. Her er det mulig å klatre for en billig penge. Du får også veiledning på rutene, hvis du ønsker det. Det arrangeres også åpen dag hvor barn kan prøve klatring helt gratis.

BIF- klatreskole

Siden 2007 har BIF-klatring tilbudt klatreskole for barn og ungdom mellom 7 og 18 år. Dette har vist seg å være en kjempesuksess. Klatreskolen er for både nybegynnere, og litt mer erfarne klatrere. Deltakerne blir satt sammen med en på samme nivå, og barna får også oppgaver som er tilpasset det nivået de er på. Det kan bli litt venting i klasser hvor det er mange nybegynnere. Dette er for at hovedinstruktøren skal ha full kontroll på sikkerheten.

Her har de alt du trenger av utstyr foruten sko, men som nybegynner er joggesko helt greit.

Her kan du lese mer om BIF Klatring. 

Klatregruppe for voksne

Hvis du er over 18 og har lyst til å komme i kontakt med andre som også klatrer på Bjørnholt kan du søke opp KlatreGruppa BIF på Facebook og melde deg inn. Dette gjelder både hvis du har klatrepartner, men har lyst til å klatre sammen med flere, eller hvis du mangler klatrepartner og har lyst til å finne en.

Barnebursdag

Arranger en morsom, spennende og utfordrende barnebursdag med aktivitet! BIF Klatring tilbyr 2-3 timer klatring for opp til 30 barn, med masse utfordringer. Veggen er på 14 meter med opp til 25 forskjellige tauløyper og veldig variert. Her finnes det enkle, rette barnevegger, og det er bratte heng med graderte ruter for de som ønsker en større utfordring.

De voksne som er med læres opp i sikring. Fint om det kommer 1 voksen pr 3 barn. Da blir det mer klatring for alle. Opplæringa tar omtrent 10 min og instruktøren vil holde jevnlig tilsyn med sikkerheten. Om de voksne føler seg fristet til å prøve, så kan instruktøren på slutten av kurset hjelpe til med det.

Hvis man har med mat, så må denne spises innenfor de 2 timene (eventuelt innenfor 3 timer). Det er også greit å si i fra om mat, slik at vi kan ordne en plass å sitte.

Sommerskole

Hvert år arrangerer klatregruppa i BIF en sommerleir. Sommerleiren er et morsomt og trygt sted å være. Lederen for sommerleiren er en godkjent klatreinstruktør. Det er fokus på et høyt faglig innhold, men legger selvfølgelig mest vekt på at deltagerne skal ha det gøy med klatring!

Gutter og jenter i alderen 9 til 17 år (fra 7 år hvis du går på klatreskolen). Deltagerne grupperes i henhold til alder.

Priser

Hos BIF Klatring får du mye moro for pengene! Kjøper du et klippekort med 25 klipp, så koster det kun 42 kroner å klarte i to timer, og det inkluderer alt utstyr! (foruten sko). Dette inkluderer også medlemskap i BIF, men er du allerede medlem, koster det kun 30(!) per økt.

Sjekk prisene her >>

Åpen dag

Det arrangeres også åpen dag hvor barn kan prøve klatring helt gratis.

Les mer og sjekk kalenderen på siden »

Send melding til BIF Klatring

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.