Søk i Aktiv i Oslo

Beat the Hacker – et virtuelt escape game

Beat the Hacker er et altoppslukende teambuilding-spill fra Let's Play der deltakerne kan sitte hvor som helst og samtidig spille sammen. For å løse de spennende utfordringer må gruppen samarbeide om å knekke koder før tiden er ute.

Trigger samarbeid – morsomt og utfordrende – spennende story

I Let’s Play sitt escape game «Beat the Hacker», utfordres spillerne i å løse vanskelige oppdrag sammen. I løpet av spillet låses stadig nye nivåer opp og vanskelighetsgraden øker.

Målet er å samle ledetråder ved å løse de utfordrende oppdragene sammen, og til slutt sette ledetrådene sammen til et løsningsord slik at dere kommer dere «ut av rommet» før tiden er ute!

Historien

En hacker har klart å bryte seg inn i bedriftens servere og lagt beslag på deres datafiler. Nå truer han med å slette alle filene innen 45 minutter! Men hackeren er ikke motivert av økonomisk vinning, han vil teste deres kunnskaper ved å gi dere utfordrende oppdrag. Dersom dere viser dere verdige hans nåde, og løser oppdragene innen tiden er ute, vil filene bli returnert.

Les mer om spillet 

Hvordan spillet fungerer

Escape gamet «Beat the Hacker» gjennomføres ved bruk av PC og med 3-6 personer per lag. Spillet kan gjennomføres virtuelt via en videokonferanseløsning, på en fysisk lokasjon eller begge deler. Hvert lag har en lagleder som kjører spillet i sin nettleser og deler skjerm med de andre på laget.

Dersom selskapet er lokalisert i flere byer eller land, kan spillet fint gjennomføres på tvers av landegrenser også. Spillopplevelsen tar ca. 60 minutter totalt.

Les mer

Hva er utbyttet av «Beat the Hacker»?

Beat the Hacker er en artig måte å trene på samarbeid og styrke lagfølelsen i din bedrift. Spillet er perfekt for grupper som ikke er lokalisert samme sted.

Spillerne må tenke logisk og utenfor boksen, og fremfor alt jobbe godt sammen. I løpet av spillet løser gruppen vanskelige oppdrag og samler ledetråder. Alle spillerne får også unike ledetråder, så godt samarbeid er avgjørende for å lykkes med oppdraget og få firmaets filer tilbake.

Advarsel! Dette spillet kan være sterkt vanedannende!

Skreddersy spillet

Let’s Play kan tilpasse spillet ved å legge inn spørsmål som handler om deres bedrift. Aktuelle temaer kan være strategi, deres verdier, bærekraft o.l. De kan også legge inn mer praktiske oppgaver koblet opp mot deres virksomhet. Designteamet til Let’s Play vil tilpasse spillet for å lage en rød tråd; de samarbeider om å finne de riktige temaene for spillet og inkorporerer selskapets egne bilder, logo og fargekoder.

Se alle digitale spill Let’s Play tilbyr


«Fantastiske resultater! Jeg anbefaler virkelig å bruke Let’s play dersom du ønsker en aktivitet på ditt event. Teamet i Let’s play er profesjonelle, imøtekommende og hyggelige samarbeidspartnere. Aktivitetene de leverer er kjempebra!»
– Martin Vinje, Lyn & Torden Event

«Vi har benyttet flere av Let’s play sine fysiske og digitale løsninger på student-arrangementer. Dette har fungert svært godt som «ice-breakers» mellom våre ansatte og studentene, i tillegg til at det skaper et enormt engasjement i gruppene. Kan definitivt anbefales videre!» – Therese Kristoffersen, KPMG AS

 

Relaterte sider