Søk i Aktiv i Oslo

Oslo Fjordcruise AS

Oslo Fjordcruise tilbyr båtturer i Oslofjorden for private og bedrifter, og har båter i alle størrelser. De kan også hjelpe dere med underholdning og skreddersy løsninger ved behov.

Båtcharter

Sjø, sol, vind, regn, beachparty, vannski, parashuting. Hva er mer deilig enn å oppleve Oslofjorden med noe godt å drikke i den ene hånden, en reke i den andre og salt sjø på alle kanter?

Arrangement Oslo og Oslo Fjordcruise tilrettelegger og gjennomfører arrangementer på sjø og land i Oslofjorden, året rundt. Ingen tur er for kort eller for lang og vi kan tilby et stort utvalg av båter og aktiviteter.

Les mer om de ulike båtene. 

Kurs og konferanse.

Det er vanskelig å være kreativ når det gjelder kurs og arrangementer i jobbsammenheng. Hva med å kombinere kurs med cruise? Dette kan gjerne kombineres med sommerfest i Oslofjorden, eller på en av de mange øyene som hviler seg i solen i Oslofjordens skjærgård.

Gode relasjoner skapes i særdeles hyggelige omgivelser på en av våre mange cruisebåter. Benytt sjansen til å gi dine kolleger og samarbeidspartnere en opplevelse utenom det vanlige, og en mulighet til å oppleve Oslo fra sin vakreste side – nemlig fjorden!

Sammen finner vi en cruisebåt av passende størrelse for anledningen, og legger en slagplan for arrangementet. Vi har lang erfaring med kurs og konferanser på fjorden, med alltid like hyggelige tilbakemeldinger.

Les mer på Oslo Fjordcruise sine nettsider. 

Tema og event

Teambuilding på fjorden gir en unik mulighet for de ansatte til å bli bedre kjent i uvante omgivelser, og er en fin anledning for en sommerfest eller liknende.

Kanskje er fjordcruise også en mulighet til å arrangere et helt uforglemmelig 40-års-lag?  Gi dine venner og familie en kveld de vil huske for alltid, i kanskje de vakreste omgivelsene Oslo har å vise frem. Bølgeskvulp, solnedgang og sjøsprøyt. Kan det egentlig bli så mye bedre enn det?

Det er mulig å tilpasse arrangementet med både servering og alle rettigheter.

Les mer her. 

Lokaler

Om du ønsker å holde føttene tørre og bena på landjorda, tilbyr Oslo Fjordcruise også en rekke velegnede og spennende lokaler i Oslo-området. Enten du ønsker å leie en gammel herregård eller lavvo, en trehytte eller en herskapelig bygning, så finner de en løsning som passer for dine ønsker.

Les mer om Oslo Fjordcruise. 

Send melding til Oslo Fjordcruise AS

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.