Arrangementet er fullført.
Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage pasta og gir innspill på hva som passer til.
Påmelding via vår nettside:
https://kulinariskakademi.no/mathallen/articles/pastakurs-6
Det blir en utfyllende demonstrasjon der vi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske. Etter demonstrasjonen deltar dere selv og lager forskjellige pastaretter. Kursdeltakerne deles i par og får smake på rettene som blir laget underveis.
Kursavgiften dekker følgende:
Råvarene under kurset
Demonstrasjon og deltagende matkurs (ca 3 timer)
Oppskriftshefte
Forkle til å ta med hjem
Utstyr under kurset
Foredragsholdere
Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.
Oppmøte kl 16:45
Kl: 17.00
Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen
Vulkan 5, 0178 Oslo
(2 etasje i Oslos Mathall)
Pris per person: 1200,- ink.mva
Antall: 12-24 personer
Slik gjennomføres deltagende kokkekurs:
Deltagerne deles i par
Gjennomgang/demonstrasjon ved Kulinarisk Akademis kokker
Deltakerne er med på tilberedelsen og ferdigstillingen av de forskjellige pastatypene.
Deltakerne smaker på alle rettene som lages underveis i kurset
Etter kurset har du lært:
Flere forskjellige pastasorter både fylte og kuttede
Hvordan du lager din egen pastadeig
Hvordan du lager din egen ferske pasta
Hvordan du lager fylt pasta
Hva som passer til enkle pastaretter
Hvordan du koker perfekt pasta
Hva som er forskjell på tørket og fersk pasta
Har du problemer med påmelding ring eller mail oss:
Telefon: 21 39 55 72
Ta med venner og familie til en smakfull helg ved sjøen.
Bli med på en smaking hvor man kombinerer korn med korn. Øl og whisky har ikke veldig ulike ingredienser, men smak og aroma er derimot langt fra hverandre.
Gled deg til enda en fredag med tidenes line-up! Dette blir en kveld fylt med latter og god stemning.