Søk i Aktiv i Oslo

Zuperhelt 1 på Centralteatret hovedbilde

Zuperhelt 1 på Centralteatret

zuperhelt1  foto: L-P Lorentz / Oslo Nye Teater
Foto: L-P Lorentz / Oslo Nye Teater

I stykket “Zuperhelt 1” tar superhelten og tobakkshandleren deg med på en reise til nye og ukjente striper i tegneserienes univers. I bakgrunnen lurer den onde superskurken på sin vei mot verdensherredømme.

Manuset har blitt til ved at regissøren har presentert ulike situasjoner, og skuespillerne har improvisert og lekt seg fram til et resultat.

Teamet består av skuespillerne Jan Martin Johnsen (bl.a. kjent fra høstens kritikerroste forestilling Nattens umusikalske dronning og NRK-serien Schmokk), Bartek Kaminski (sist sett i Lærere for livet og som Carmen Ghia i Komiprisen-vinneren The Producers), Espen Reboli Bjerke, og regissør Lars Erik Holter og scenograf og kostymedesigner Bård Lie Thorbjørnsen, som begge sto bak Oslo Nyes Edvard Munch – Alfa og Omega i 2009.

Billetter: kr. 250,- / 345,-. Vanlige moderasjoner.  50% rabatt: for studenter, skoleelever, barn.

Les mer og bestill billetter her >>

Relaterte saker

Eventbilde: Rain Man – teaterforestilling basert på den Oscar-vinnende filmen
lørdag
19:00

Rain Man – teaterforestilling basert på den Oscar-vinnende filmen

«Rain Man» er en hjertevarm historie om to brødre som finner tilbake til hverandre på usedvanlig vis. Historien tar oss med på en sjenerøs tidsreise tilbake til 80-tallet og lærer oss betydningen av ubetinget kjærlighet.

Eventbilde: Innvielsen på SALT
søndag
18:00

Innvielsen på SALT

Christen the Place er et morsomt drama om unge menn som må ta stilling til sine egne og hverandres følelser og psykiske helse når de prøver å hjelpe kompisen sin.

Eventbilde: DE ULTIMATE på Vega Scene
tirsdag
19:00

DE ULTIMATE på Vega Scene

DE ULTIMATE – Kan man lage en ultimat teaterforestilling på en uke?