Søk i Aktiv i Oslo

Zuperhelt 1 på Centralteatret hovedbilde

Zuperhelt 1 på Centralteatret

zuperhelt1  foto: L-P Lorentz / Oslo Nye Teater
Foto: L-P Lorentz / Oslo Nye Teater

I stykket “Zuperhelt 1” tar superhelten og tobakkshandleren deg med på en reise til nye og ukjente striper i tegneserienes univers. I bakgrunnen lurer den onde superskurken på sin vei mot verdensherredømme.

Manuset har blitt til ved at regissøren har presentert ulike situasjoner, og skuespillerne har improvisert og lekt seg fram til et resultat.

Teamet består av skuespillerne Jan Martin Johnsen (bl.a. kjent fra høstens kritikerroste forestilling Nattens umusikalske dronning og NRK-serien Schmokk), Bartek Kaminski (sist sett i Lærere for livet og som Carmen Ghia i Komiprisen-vinneren The Producers), Espen Reboli Bjerke, og regissør Lars Erik Holter og scenograf og kostymedesigner Bård Lie Thorbjørnsen, som begge sto bak Oslo Nyes Edvard Munch – Alfa og Omega i 2009.

Billetter: kr. 250,- / 345,-. Vanlige moderasjoner.  50% rabatt: for studenter, skoleelever, barn.

Les mer og bestill billetter her >>

Relaterte saker

Eventbilde: Kursoppstart – Teaterkurs for voksne
onsdag
00:00

Kursoppstart – Teaterkurs for voksne

Bli med på teaterkurs for voksne hos Oslo Kulturfabrikk. Enten du vil øve på å snakke i forsamlinger, utvikle deg kreativt eller bare ha det gøy, er dette kurset for deg!

Eventbilde: Familieforestilling «Dalmatinerne» – Premiere
onsdag
18:00

Familieforestilling «Dalmatinerne» – Premiere

Denne gangen presenterer OPAL historien om den slue og iskalde Cruella som vil kjøpe dalmatinervalper for å lage kåpe av dem. En musikalsk thriller i ekte OPAL-stil. Forestillingen passer for hele familien.

Eventbilde: Bjørnene på Vega Scene
onsdag
19:00

Bjørnene på Vega Scene

Forestillingen er en refleksjon over en mellommenneskelig kollaps som kjennetegner tida vi lever i. Dramatiker og poet Fredrik Høyer skrevet er en humoristisk, satirisk og ettertenksom tekst som rommer mange lag – og mange bjørner.