Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Zoologisk Hage på Røverstaden hovedbilde
torsdag 
19:30
Røverstaden

Zoologisk Hage på Røverstaden

Zoologisk Hage er en Oslo-basert kvartett med innflytelse fra alle kanter av musikkverden. Medlemmene i bandet har alle vidt forskjellige musikalske bakgrunner, og holder på med prosjekter som berører alt fra punk, metall og drum & bass til latin-amerikansk musikk og jazz.

Sammen som Zoologisk Hage smeltes disse ulike uttrykkene sammen for å skape et nytt og spennende lydbilde som utfordrer tradisjonelle sjangerbetegnelser.

Bandet oppsto i begynnelsen av 2020, med mål om å holde konserter og spille inn en skive til sommeren. Dette ble naturligvis lagt på vent med tanke på omstendighetene, og året ble heller brukt til å skrive låter og øve inn et rykende ferskt repertoar som de gleder seg til å spille hos oss og endelig få dele med publikum!

Piano: Pål Andersson
Bass: Håvard Solli
Gitar: Joachim Lyche
Trommer: Lars Richard Hill

Pizzarestauranten er åpen og med billett er det 15% rabatt på CinCin pizza.

ID: 20

Relaterte saker

Eventbilde: Business Casual: Julebord (Standup på BSF)
mandag
19:00

Business Casual: Julebord (Standup på BSF)

Nå som julen er rett rundt svingen er det viktig å ta seg et avbrekk fra styr og ståhei, og det finnes vel intet bedre avbrekk fra en hektisk hverdag i desember enn en real latter! Derfor inviterer Barcode Street Food til et helt uforglemmelig førjulsshow!

Eventbilde: Nytt humorshow på Latter, hver måned! M&M&M
tirsdag
19:00

Nytt humorshow på Latter, hver måned! M&M&M

Komikerne Marlene Stavrum, Martha Leivestad og Maria Stavang vil gjennom kvelden gi deg impro, sketsjer, standup, karakterer og roast, og kanskje de også trenger hjelp? Hvem vet!

Eventbilde: Jule-milonga i Sofienberg kirke!
fredag
19:00

Jule-milonga i Sofienberg kirke!

Bli med å feire julemesse med en stor tangofest i den fantastiske Sofienberg kirke. Det blir en magisk natt med spesiell mat.