Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Zoologisk Hage på Røverstaden hovedbilde
torsdag 
19:30
Røverstaden

Zoologisk Hage på Røverstaden

Zoologisk Hage er en Oslo-basert kvartett med innflytelse fra alle kanter av musikkverden. Medlemmene i bandet har alle vidt forskjellige musikalske bakgrunner, og holder på med prosjekter som berører alt fra punk, metall og drum & bass til latin-amerikansk musikk og jazz.

Sammen som Zoologisk Hage smeltes disse ulike uttrykkene sammen for å skape et nytt og spennende lydbilde som utfordrer tradisjonelle sjangerbetegnelser.

Bandet oppsto i begynnelsen av 2020, med mål om å holde konserter og spille inn en skive til sommeren. Dette ble naturligvis lagt på vent med tanke på omstendighetene, og året ble heller brukt til å skrive låter og øve inn et rykende ferskt repertoar som de gleder seg til å spille hos oss og endelig få dele med publikum!

Piano: Pål Andersson
Bass: Håvard Solli
Gitar: Joachim Lyche
Trommer: Lars Richard Hill

Pizzarestauranten er åpen og med billett er det 15% rabatt på CinCin pizza.

ID: 20

Relaterte saker

Eventbilde: Smelteverket Pub Quiz
onsdag
18:00

Smelteverket Pub Quiz

Test dine kunnskaper! Hver onsdag er det quiz på Smelteverket. Den generelle quizen starter klokken 18:00 og musikk-quizen starter rundt 20:00.

Eventbilde: Agnostic Front @SALT
onsdag
20:00

Agnostic Front @SALT

Agnostic Front er kjent som «the godfathers of hardcore». Påvirket av punk-ånden, fant Agnostic Front raskt sin helt unike sound, dominert av fengende melodier, karakteristisk og aggressiv tromming – toppet med Roger Mirets vokal.

Eventbilde: Sommerstandup 2022 på Latter
onsdag
22:00

Sommerstandup 2022 på Latter

I bakgården på Latter kan man nyte både mat, drikke og underholdning i hele sommer! Det blir nye, morsomme komikere hver uke som vil holde temperaturen oppe uansett vær.