Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Zombiekveld på Cinema Neuf hovedbilde
torsdag 

Zombiekveld på Cinema Neuf

Down og the dead fra 1978 blir vist på Cinema Neuf

Zombiekvelden blir fylt med blod, slim og gørr på Studentersamfundets Cinema Neuf.

I Lucio Fulcis City of the Living Dead får vi sett nærmere på okkult anlagte zombier i atmosfæriske omgivelser, før vi blir utsatt for mer verdslige zombier kombinert med samfunnskritikk i Romeros Dawn of the Dead, en definitiv klassiker innen sjangeren.

City of the Living Dead (Lucio Fulci, 1980).

Regi: Lucio Fulci, Med: Christopher George, Catriona MacColl, Carlo De Mejo, 93 min, DVD. Etter at en lokal prest henger seg selv i en kirkegård begynner det å skje mystiske saker i den lille byen Dunwich, New England. Mary Woodhouse, en synsk ung kvinne, oppdager under en seanse at prestens dødsfall kan ha forårsaket åpningen av en portal til helvete, med de levende døde det medfører. Det er opp til henne og reporteren Peter Bell (Christopher George) å få lukket portalen før allehelgensaften, for å hindre at jorden faller inn i de dødes forråtnede hender.

Dawn of the Dead (George A. Romera, 1978).

Regi: George A. Romero, Med: David Emge, Ken Foree, Scott H. Reiniger, 126 min, DVD. Midt under zombieapokalypsen klarer en liten gruppe personer å ta kontroll over et pressehelikopter for å flykte fra en dødsdømt storby. De finner etter hvert et ruralt kjøpesenter hvor de beslutter å slå seg ned. Kjøpesenteret gir relativ trygghet og materiell overflod, men vissheten om at alt rundt dem er fylt av sivilisasjonsoppetende lik gnager løs på karakterenes mentale helse.

Billettpris: 40,- / 60,-

Les mer om Zombiekveld på Cinema Neufs hjemmesider >>

Relaterte saker

Eventbilde: ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn
tirsdag

ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn

Et levende aktivitetssenter for barn. Her kan barna utfolde seg med kreative kunstaktiviteter, fysiske leker, fantasilek og gå på barnas egen kunstutstilling med prisvinnende og morsomme fotografier av dyr.

Eventbilde: Sing along-kino x GREASE
torsdag
18:00

Sing along-kino x GREASE

Gjør klar sangstemmen – 14. juli kan du synge for full hals til tidenes sommerfilm når Sentralen inviterer til sing along-kino med den populære sommermusikalen GREASE på storskjerm!

Eventbilde: West Side Story / Sommerkino på SALT
tirsdag
20:00

West Side Story / Sommerkino på SALT

I sommer viser vi et utvalg filmer på vår største scene, med mulighet for å kombinere filmopplevelsen med deilig mat, drikke, musikk og sommerstemning på kaikanten. Du må ta ut fribillett for å være sikret inngang.