Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Yukine Kuroki hovedbilde
onsdag 
19:00
Bærum Kulturhus

Yukine Kuroki

Med et konsertprogram bestående av Yukine Kurokis egne favorittverk fra Schubert og Liszt, får publikum virkelig oppleve alle sider av dette fremadstormende japanske klaverfenomenet.

Liszt-konkurransevinner

Med en vakker fortolkning av Schuberts Wanderer Fantasie overbeviste pianist Yukine Kuroki juryen for den internasjonale Liszt-konkurransen og tok hjem seieren høsten 2022.

Den unge japanske pianisten har virkelig fått fart på karrieren dette året. Våren 2022 vant hun Dublin Piano Competition og etter Liszt-seieren var det hennes debutkonsert i et utsolgt Concertgebouw Amsterdam som stod for tur. Kurokis travle konsertkalender for 2023 beviser også at det her er snakk om en pianist på full fart inn i toppdivisjonen av internasjonale pianister.

Les mer.

Sett av denne februarkvelden til å oppleve et rikt og variert konsertprogram, en vital utøver og en helhetsopplevelse som virkelig varmer i vinterkulda.

Relaterte saker

Eventbilde: Velkommen til Norges råeste dinnerparty!
lørdag
18:45

Velkommen til Norges råeste dinnerparty!

Unn deg selv middag og show i verdensklasse på Wallmans! De har tatt årets show til nye høyder, så her får du garantert en energiinnsprøytning du kan leve lenge på!

Eventbilde: SKAAR og bandet inntar Rockefeller!
lørdag
20:00

SKAAR og bandet inntar Rockefeller!

Nå er hun tilbake på sitt mest slagkraftige! Denne våren slipper hun sitt nye album og spiller i den forbindelse sin første headliner-konsert på Rockefeller!

Eventbilde: Barcode Standup – hver lørdag!
lørdag
20:30

Barcode Standup – hver lørdag!

Nå er det standup på Vesper Bar her lørdag. Gratis inngang!