Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Yukine Kuroki hovedbilde
onsdag 
19:00
Bærum Kulturhus

Yukine Kuroki

Med et konsertprogram bestående av Yukine Kurokis egne favorittverk fra Schubert og Liszt, får publikum virkelig oppleve alle sider av dette fremadstormende japanske klaverfenomenet.

Liszt-konkurransevinner

Med en vakker fortolkning av Schuberts Wanderer Fantasie overbeviste pianist Yukine Kuroki juryen for den internasjonale Liszt-konkurransen og tok hjem seieren høsten 2022.

Den unge japanske pianisten har virkelig fått fart på karrieren dette året. Våren 2022 vant hun Dublin Piano Competition og etter Liszt-seieren var det hennes debutkonsert i et utsolgt Concertgebouw Amsterdam som stod for tur. Kurokis travle konsertkalender for 2023 beviser også at det her er snakk om en pianist på full fart inn i toppdivisjonen av internasjonale pianister.

Les mer.

Sett av denne februarkvelden til å oppleve et rikt og variert konsertprogram, en vital utøver og en helhetsopplevelse som virkelig varmer i vinterkulda.

Relaterte saker

Eventbilde: Olivia Rodrigo – Guts World Tour
tirsdag
18:00

Olivia Rodrigo – Guts World Tour

Den Grammy-vinnende artisten, Olivia Rodrigo, legger ut på en etterlengtet verdensturné i forbindelse med sitt nye, kritikerroste album «GUTS».

Eventbilde: Live Tuesdays med Alex Maestro kvartett!
tirsdag
19:00

Live Tuesdays med Alex Maestro kvartett!

Grønland Boulebar ønsker alle velkommen til Live Tuesdays!

Eventbilde: Bendik Brænne live i Bærum Kulturhus
torsdag
19:00

Bendik Brænne live i Bærum Kulturhus

Spellemannsprisvinner, respektert låtskriver og særs dyktig instrumentalist. Bærums store låtskriverkunstner kommer hjem.