Arrangementet er fullført.

Yogakurs i Nordmarka hovedbilde
torsdag 

Yogakurs i Nordmarka

Yoga i Nordmarka. Foto: Yogainordmarka.noPå kurset får du en innføring/fordypning i yoga i naturskjønne omgivelser med rom og tid til å fokusere på deg selv. Kurset er for øvede som kjenner de grunnleggende yogaøvelsene.

Kroppen tilføres styrke, smidighet og avspenning gjennom yoga, samt et sunt kosthold. Maten er hjemmelaget og basert på gode råvarer. Vi benytter anledningen til å praktisere utendørs så mye som været tillater.

Pris kost/losji: 3 400 kr (2 950 kr for medl. av skiforeningen)
Pris yogakurs: 1 500 kr
Total pris: 4 900 kr (4 450 kr)
Prisen inkluderer overnatting, frokost, matpakke/lunsj og treretters middag bestående av grønnsaksbaserte retter fra Kikuts deilige kjøkken.

Max: 14 deltagere.

Kursholder Elizabeth Lyseng er utdannet i klassisk yoga ved Yogalærerskolen i Norge. Denne yogaformen har stor spennvidde og legger like stor vekt både på det fysiske aspektet av yoga, gjennom fysiske øvelser (Asanas) og pusteøvelser (Pranayama), som på avspenning og meditasjon med enkle teknikker.

Under dagene på Kikut vil det også bli en del egentid. Dere kan benytte dere av de ulike aktivitetene Kikut tilbyr, som kano-, kajakk- og sykkelutleie, klatrevegg og bading i tillegg til mangfoldige turmuligheter.

Les mer om kurset Yoga i Nordmarka >>

Relaterte saker