Søk i Aktiv i Oslo

Yogakurs i Nordmarka hovedbilde

Yogakurs i Nordmarka

Yoga i Nordmarka. Foto: Yogainordmarka.noPå kurset får du en innføring/fordypning i yoga i naturskjønne omgivelser med rom og tid til å fokusere på deg selv. Kurset er for øvede som kjenner de grunnleggende yogaøvelsene.

Kroppen tilføres styrke, smidighet og avspenning gjennom yoga, samt et sunt kosthold. Maten er hjemmelaget og basert på gode råvarer. Vi benytter anledningen til å praktisere utendørs så mye som været tillater.

Pris kost/losji: 3 400 kr (2 950 kr for medl. av skiforeningen)
Pris yogakurs: 1 500 kr
Total pris: 4 900 kr (4 450 kr)
Prisen inkluderer overnatting, frokost, matpakke/lunsj og treretters middag bestående av grønnsaksbaserte retter fra Kikuts deilige kjøkken.

Max: 14 deltagere.

Kursholder Elizabeth Lyseng er utdannet i klassisk yoga ved Yogalærerskolen i Norge. Denne yogaformen har stor spennvidde og legger like stor vekt både på det fysiske aspektet av yoga, gjennom fysiske øvelser (Asanas) og pusteøvelser (Pranayama), som på avspenning og meditasjon med enkle teknikker.

Under dagene på Kikut vil det også bli en del egentid. Dere kan benytte dere av de ulike aktivitetene Kikut tilbyr, som kano-, kajakk- og sykkelutleie, klatrevegg og bading i tillegg til mangfoldige turmuligheter.

Les mer om kurset Yoga i Nordmarka >>

Relaterte saker

Eventbilde: Nybegynnerkurs i ridning for voksne
fredag
00:00

Nybegynnerkurs i ridning for voksne

Kurset er beregnet for de som aldri har ridd, eller de som red som barn og ønsker å ta opp igjen denne aktiviteten. Det er aldri for sent å begynne å ri. I tillegg er ridning god trening og ikke minst utrolig moro!

Eventbilde: Ridetime for øvede ryttere hos EKT
lørdag
14:00

Ridetime for øvede ryttere hos EKT

Hver lørdag holder EKT ridetime for øvede ryttere, hvor du som har god rideerfaring kan melde deg på for en undervisningstime med en av våre dyktige ridelærere. Her kan du få frisket opp dine rideferdigheter, eller få utviklet deg videre i grunnleggende dressur.

Eventbilde: Ridetime for nybegynnere hos EKT
lørdag
15:00

Ridetime for nybegynnere hos EKT

Ridetime for nybegynnere er et tilbud til alle som vil ri. Timen er tilpasset nybegynnere. Ridetimen foregår på ridebane med rideinstruktør.