Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Yngling – PROVIANT AUDIO slippfest + Support: B0KA hovedbilde
torsdag 

Yngling – PROVIANT AUDIO slippfest + Support: B0KA

Proviant Audio på Parkteatret – Yngling

Yngling er en konsertrekke med fri aldersgrense som startet våren 2013. Målet med konsertrekken er at barn og unge skal få muligheten til å oppleve ny og aktuell norsk musikk innen ulike sjangre på lik linje med det voksne publikum. Vi mener at ungdom under 18 fortjener et sted de kan komme og se sitt yndlingsband i rusfrie og trygge omgivelser. Med tre gjennomførte konserter våren 2013 har vi hatt besøk av nærmere 600 ungdommer, hatt seks ulike artister og band på scena innen tre ulike sjangre. Engasjementet bak prosjektet har blitt drevet av et tydelig behov for et slikt tilbud, samt av et brennende ønske blant Parkteatrets ansatte om å bidra til å gjøre musikk av høy kvalitet tilgjengelig for flest mulig.

Når Mathias Stubø og hans nimanns disko-orkester skal slippe oppfølgeren til den kritikerroste førsteplata “Real Love Tastes Like This” fra 2011 spares det neppe på kruttet. Den nye plata “Drift Days & Disco Nights” slippes den 11 oktober, og det feires på Parkteateret dagen etter. Allerede som 14-åring ble Mathias Stubø ukas urørt på P3 og har spilt på de største fetstivalene i landet. Med Proviant Audios lett tilgjengelige og dansbare disko kommer dette garantert til å bli en kveld man burde få med seg.
Etter Yngling konserten spiller de en konsert til for de over 18 år. 

B0KA fra Eid i Sogn og Fjordane tar tempen på publikum med live klubbmusikk og gode vibber.

Relaterte saker

Eventbilde: Lunsjkonsert: Bergen pianotrio
tirsdag
11:30

Lunsjkonsert: Bergen pianotrio

I Vinterhagen kan du nyte en god lunsj kombinert med fantastisk musikk.

Eventbilde: Releasekonsert for William Dillner
tirsdag
18:30

Releasekonsert for William Dillner

Han har samlet et storslått band bestående av unge talenter fra Oslos musikkscene, og sammen ønsker de å skape en lun og varm atmosfære, og en kveld du neppe vil glemme.

Eventbilde: Wallmans Dinnershow “Dirty Little Secrets” er HELT rått!
torsdag
18:45

Wallmans Dinnershow “Dirty Little Secrets” er HELT rått!

Wallmans Oslo tar både magi og mat på alvor. Dinnershowet «Dirty Little Secrets» er et hakeslippfremmende og artistene er hypnotiske å følge med på. Du vil ikke gå glipp av dette.