Søk i Aktiv i Oslo

Yngling – PROVIANT AUDIO slippfest + Support: B0KA hovedbilde

Yngling – PROVIANT AUDIO slippfest + Support: B0KA

Proviant Audio på Parkteatret – Yngling

Yngling er en konsertrekke med fri aldersgrense som startet våren 2013. Målet med konsertrekken er at barn og unge skal få muligheten til å oppleve ny og aktuell norsk musikk innen ulike sjangre på lik linje med det voksne publikum. Vi mener at ungdom under 18 fortjener et sted de kan komme og se sitt yndlingsband i rusfrie og trygge omgivelser. Med tre gjennomførte konserter våren 2013 har vi hatt besøk av nærmere 600 ungdommer, hatt seks ulike artister og band på scena innen tre ulike sjangre. Engasjementet bak prosjektet har blitt drevet av et tydelig behov for et slikt tilbud, samt av et brennende ønske blant Parkteatrets ansatte om å bidra til å gjøre musikk av høy kvalitet tilgjengelig for flest mulig.

Når Mathias Stubø og hans nimanns disko-orkester skal slippe oppfølgeren til den kritikerroste førsteplata “Real Love Tastes Like This” fra 2011 spares det neppe på kruttet. Den nye plata “Drift Days & Disco Nights” slippes den 11 oktober, og det feires på Parkteateret dagen etter. Allerede som 14-åring ble Mathias Stubø ukas urørt på P3 og har spilt på de største fetstivalene i landet. Med Proviant Audios lett tilgjengelige og dansbare disko kommer dette garantert til å bli en kveld man burde få med seg.
Etter Yngling konserten spiller de en konsert til for de over 18 år. 

B0KA fra Eid i Sogn og Fjordane tar tempen på publikum med live klubbmusikk og gode vibber.

Relaterte saker

Eventbilde: I signet juletid – Julekonsert med Den norske Studentersangforeningen
søndag
19:00

I signet juletid – Julekonsert med Den norske Studentersangforeningen

Få deg et avbrekk fra julestria, len deg tilbake og nyt en stemningsfull julekonsert med Den norske Studentersangforening!

Eventbilde: PUST – Julero
søndag
19:00

PUST – Julero

PUST er noe unikt innen nordisk vokalmusikk. I 2023 er det 20 år siden PUST ble etablert som ensemble, og julekonsertene inngår i gruppas jubileumsfeirring.

Eventbilde: Magnolia Jazzbands julejazzkonsert
søndag
19:00

Magnolia Jazzbands julejazzkonsert

Magnolia Jazzbands tradisjonsrike og svært populære julejazzkonsert i Oslo Konserthus!