Arrangementet er fullført.

Yngling – PROVIANT AUDIO slippfest + Support: B0KA hovedbilde
torsdag 

Yngling – PROVIANT AUDIO slippfest + Support: B0KA

Proviant Audio på Parkteatret – Yngling

Yngling er en konsertrekke med fri aldersgrense som startet våren 2013. Målet med konsertrekken er at barn og unge skal få muligheten til å oppleve ny og aktuell norsk musikk innen ulike sjangre på lik linje med det voksne publikum. Vi mener at ungdom under 18 fortjener et sted de kan komme og se sitt yndlingsband i rusfrie og trygge omgivelser. Med tre gjennomførte konserter våren 2013 har vi hatt besøk av nærmere 600 ungdommer, hatt seks ulike artister og band på scena innen tre ulike sjangre. Engasjementet bak prosjektet har blitt drevet av et tydelig behov for et slikt tilbud, samt av et brennende ønske blant Parkteatrets ansatte om å bidra til å gjøre musikk av høy kvalitet tilgjengelig for flest mulig.

Når Mathias Stubø og hans nimanns disko-orkester skal slippe oppfølgeren til den kritikerroste førsteplata «Real Love Tastes Like This» fra 2011 spares det neppe på kruttet. Den nye plata «Drift Days & Disco Nights» slippes den 11 oktober, og det feires på Parkteateret dagen etter. Allerede som 14-åring ble Mathias Stubø ukas urørt på P3 og har spilt på de største fetstivalene i landet. Med Proviant Audios lett tilgjengelige og dansbare disko kommer dette garantert til å bli en kveld man burde få med seg.
Etter Yngling konserten spiller de en konsert til for de over 18 år. 

B0KA fra Eid i Sogn og Fjordane tar tempen på publikum med live klubbmusikk og gode vibber.

Relaterte saker

Eventbilde: Konsert med Leif Ove Andsnes
søndag
19:00

Konsert med Leif Ove Andsnes

Norges største internasjonale klassiskstjerne med Beethoven og Dvorák på programmet. Ekstrakonsert 19. april. Begrenset antall billetter – vær rask om du vil få med deg dette.

Eventbilde: Dance With A Stranger
fredag
20:00

Dance With A Stranger

I september får du oppleve herrene Øivind Elgenes, Frode Alnæs og Bjørn Jenssen sammen med fire musikere i en frisk og vitalisert utgave.

Eventbilde: Stein Torleif Bjella til Bærum Kulturhus
torsdag
19:30

Stein Torleif Bjella til Bærum Kulturhus

En av våre aller største visekunstnere leverer melodier og historier med en formidlingsevne som få er i nærheten av.