Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Yngling – JONAS ALASKA hovedbilde
torsdag 

Yngling – JONAS ALASKA

Jonas Alaska på Parkteateret – Yngling 

Yngling er en konsertrekke med fri aldersgrense som startet våren 2013. Målet med konsertrekken er at barn og unge skal få muligheten til å oppleve ny og aktuell norsk musikk innen ulike sjangre på lik linje med det voksne publikum. Vi mener at ungdom under 18 fortjener et sted de kan komme og se sitt yndlingsband i rusfrie og trygge omgivelser. Med tre gjennomførte konserter våren 2013 har vi hatt besøk av nærmere 600 ungdommer, hatt seks ulike artister og band på scena innen tre ulike sjangre. Engasjementet bak prosjektet har blitt drevet av et tydelig behov for et slikt tilbud, samt av et brennende ønske blant Parkteatrets ansatte om å bidra til å gjøre musikk av høy kvalitet tilgjengelig for flest mulig.

Jonas Alaska slo for alvor igjennom med singelen “In the Backseat” i 2011 og har imponert både kritikere og publikum med sine to studioalbum “Jonas Alaska” og “If Only As A Ghost”.  I tillegg vant han prisen for årets nykommer under spelemannsprisen i fjor. I livesammenheng har han gjort opptredener på de største festivalene i landet som Øya, Hove og Slottsfjellfesivalen. Nå har også de under 18 år mulighet til å oppleve Jonas Alaska live på en av Oslos mest populære scener!

Lørdag 5. oktober
Parkteateret
Kl. 18:00
Cc: 100,- (+Billetavgift)
Fri Alder

 

Relaterte saker

Eventbilde: Sightseeing på Oslofjorden
fredag
13:00

Sightseeing på Oslofjorden

Opplev Oslofjorden på en klassisk guidet sightseeingtur forbi mange av hovedstadens attraksjoner. Turen går gjennom trange sund og idylliske bukter, og dere passerer mange kjente landemerker.

Eventbilde: Afterwork @ Brød & Sirkus
fredag
16:00

Afterwork @ Brød & Sirkus

Ta med hele gjengen etter jobb. Vi sparker helgen i gang! Elleville priser på absolutt ALT, GRATIS popcorn på bordet, samt godlåter og god stemning.

Eventbilde: Endelig er tiden for TROPICAL FEELING her!
fredag
21:00

Endelig er tiden for TROPICAL FEELING her!

Start helgen med TROPICAL FEELING, en fest der du kan danse og ha det gøy til DJ og live band hele natten!