Søk i Aktiv i Oslo

Yngling – JONAS ALASKA hovedbilde

Yngling – JONAS ALASKA

Jonas Alaska på Parkteateret – Yngling 

Yngling er en konsertrekke med fri aldersgrense som startet våren 2013. Målet med konsertrekken er at barn og unge skal få muligheten til å oppleve ny og aktuell norsk musikk innen ulike sjangre på lik linje med det voksne publikum. Vi mener at ungdom under 18 fortjener et sted de kan komme og se sitt yndlingsband i rusfrie og trygge omgivelser. Med tre gjennomførte konserter våren 2013 har vi hatt besøk av nærmere 600 ungdommer, hatt seks ulike artister og band på scena innen tre ulike sjangre. Engasjementet bak prosjektet har blitt drevet av et tydelig behov for et slikt tilbud, samt av et brennende ønske blant Parkteatrets ansatte om å bidra til å gjøre musikk av høy kvalitet tilgjengelig for flest mulig.

Jonas Alaska slo for alvor igjennom med singelen “In the Backseat” i 2011 og har imponert både kritikere og publikum med sine to studioalbum “Jonas Alaska” og “If Only As A Ghost”.  I tillegg vant han prisen for årets nykommer under spelemannsprisen i fjor. I livesammenheng har han gjort opptredener på de største festivalene i landet som Øya, Hove og Slottsfjellfesivalen. Nå har også de under 18 år mulighet til å oppleve Jonas Alaska live på en av Oslos mest populære scener!

Lørdag 5. oktober
Parkteateret
Kl. 18:00
Cc: 100,- (+Billetavgift)
Fri Alder

 

Relaterte saker

Eventbilde: Jul i Vinterland 2023
søndag
12:00

Jul i Vinterland 2023

Her kan du oppleve en hel handlegate av flotte utsalgssteder med gaver, mat, klær, leker og mye mer.

Eventbilde: Mini-hesteshow for hele familien
søndag
13:00

Mini-hesteshow for hele familien

EKT setter opp små hinder og forteller hva som skjer mellom hestene når de er helt fri og gjør ting sammen uten mennesker på ryggen. Her kan det bli mye fart og moro. Gøy for alle aldre!

Eventbilde: MiniMunch: Barnas Kunstdag
søndag
14:30

MiniMunch: Barnas Kunstdag

MUNCH ønsker å sette barnas kunstopplevelse i sentrum, og la dem møte kunsten på deres egne premisser.