Arrangementet er fullført.

YES – legendarisk progrock gruppe til Sentrum Scene hovedbilde
torsdag 

YES – legendarisk progrock gruppe til Sentrum Scene

YES. Foto: Leticia Chamorro / Flickr.com

Foto: Leticia Chamorro / Flickr.com

Etter en forrykende konsert i Oslo for to år siden er det endelig klart at den legendariske engelske gruppa Yes kommer tilbake til Norge. Bandet anses av mange for å være den progressive rockens opphavsmenn, og har siden 1968 gitt ut en rekke album med klassikerstatus.

Den 7. desember besøker bandet igjen Sentrum Scene i Oslo, og det er klart for et gjensyn med en av rockehistoriens mest innflytelsesrike grupper.

Yes startet karrieren allerede i 1968 og var sammen med band som Genesis, King Crimson, Van Der Graf Generator og Emerson, Lake & Palmer med på å skape den progressive rocken som dominerte både hitlister og konsertarenaer gjennom syttitallet. Med Steve Howes karakteristiske gitarspilling i forgrunnen hadde gruppa et helt distinkt sound som ble perfeksjonert på plater som «Close To The Edge», «The Yes Album» og «Tales From Topographic Oceans». Gruppa opplevde stor kommersiell suksess over hele verden, og fikk med singelen «Owner Of A Lonely Heart» en internasjonal listetopper i 1983. Nytt album er ventet ute før sommeren.

Kjøp billetter på billettservice.no >>