Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Xplor Games Spilløkt! hovedbilde
lørdag 
12:00
Sentralen

Xplor Games Spilløkt!

Velkommen til en spennende Xplor Games spill økt for barn i alderen 5-11 år!

Vil du at barna skal spille spill i en morsom og lærerik workshop? Ta med familien og delta på en spill økt. Reis tilbake i tid, møt pirater, oppdag nye kontinenter, nye dyr og nye smaker…

I spillet blir barna selv den oppdagelsesreisende som nettopp har ankommet en ny, utrolig rik verden. Spillet involverer barnet og gjøre det til en aktør i læringsprosessen ved å tilby rike oppdagelsesopplevelser. Ved å velge en av de 22 oppdagelsesreisende i to spill – «Xplor Poles» eller «Xplor World» – og legge ut på et farefullt eventyr over havene, Arktis eller Antarktis, lærer barn ikke bare historien og geografien sin, men stiller seg selv også spørsmål om verden.

Bestill billett.

Kom og spill – det kommer til å bli gøy!

Mer informasjon.

Fotokreditering: Deborah Throo

Relaterte saker

Eventbilde: Oppdag havet-utstilling
søndag
00:00

Oppdag havet-utstilling

En utstilling som må oppleves av nysgjerrige sjeler i alle aldre. Den skal appellere til sanser, følelser og intellekt, ved å vise hva som er i ferd med å skje med havet.

Eventbilde: Nyt ferske vafler og nykvernet kaffe i Hønse-Lovisas hus
søndag
00:00

Nyt ferske vafler og nykvernet kaffe i Hønse-Lovisas hus

Hønse-Lovisas hus er kjent for sin sagnomsuste gode vaffel, men menyen inneholder mye mer! Nyt nøye utvalgte og smakfulle retter i idylliske omgivelser.

Eventbilde: Runderidning for barn hos EKT
søndag
00:00

Runderidning for barn hos EKT

Runderidning er ponniridning for barn fra 1 til 12 år. Runderidningen foregår i en egen arena hvor ponniene leies en runde med leier fra EKT.