Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Workshop i kroppsbevissthet og bevegelse hovedbilde
lørdag 
10:00
Qigongsenteret

Workshop i kroppsbevissthet og bevegelse

HELGEWORKSHOP i kroppsbevissthet og bevegelse.

26.-27. mai 2018
med dansekunstner Karen Høybakk Mikalsen

Lørdag og søndag
Kl 10.00 – 11.30: Workshop i kroppsbevissthet
Kl 12.00 – 15.00: Workshop i bevegelse

Priser:
Kr 450 for kroppsbevissthet
Kr 900 for bevegelse

Man kan delta på en enkelt workshop eller være med på hele helgen.
Kr 1200 for begge workshopene

Kroppsbevissthet
Workshopen inviterer til øvelser for å bedre holdningen, få friere pust og øke sirkulasjon i kroppen. Gjennom bevegelse, berøring og visualisering kan vi bli bevisst våre vaner og hvordan spent muskulatur former kroppen vår. Ved å finne dyp avspenning og aktivere “glemte” muskler kan spenningene frigjøres og vi kan bevege oss mer fritt. Workshopen er åpen for alle.

Bevegelse
Workshopen gir fordypet tid til utforskning av bevegelse individuelt og kollektivt. Vi vil vekke sanser og instinkter og hente fram lek og nysgjerrighet for å undersøke kroppens bevegelsesmuligheter. Med utgangspunkt i Ensemble Thinking – en serie oppgaver som finstiller en gruppes evne til å samspille samler vi verktøy for å skape koreografi i stunden. Workshopen er åpen for de med erfaring med bevegelse fra før.

Påmelding ellers spørsmål: info@livingmovement.no

Sted: Qigongsenteret, Grønlandsleiret 14, 0190 Oslo

Karen Høybakk Mikalsen er dansekunstner, koreograf og pedagog med utdannelse fra Oslo, Stockholm, Salzburg og New York. Hun har fordypet seg i moderne/samtidsdans med fokus på releaseteknikk, improvisasjon, kontaktimprovisasjon, komposisjon og ensemblearbeid (Ensemble Thinking). Hun har stor interesse for den fysiske, undersøkende, opplevelsesbaserte anatomien, holdningsarbeid og kroppslige/somatiske metoder som Kleinteknikk og Body-Mind Centering. Karen har også tatt grunnutdannelse i Rosenmetoden.

www.livingmovement.no

Relaterte saker

Eventbilde: Fjon-rebus for barna på SNØ
fredag

Fjon-rebus for barna på SNØ

I hele sommerferien vil det være Fjon-rebus for barna på SNØ. Vår maskot; trolljenta Fjon, har nemlig plassert ut mange spennende oppgaver som handler om SNØ, vinter og ski som man kan bryne seg på.

Eventbilde: Buttonsverksted i Klimahuset
fredag

Buttonsverksted i Klimahuset

De har rigget til sommerverksted i Klimahusets amfi med buttonsmaskiner, gamle tidsskrifter fra museumsloftet, ferdigprintede klimabudskap, tegneutstyr og papir i mange ulike farger. Du bestemmer hvordan akkurat din button skal bli!

Eventbilde: Nyt sommervarmen i utebadet!
søndag

Nyt sommervarmen i utebadet!

I år kommer det til å skje mange spennende aktiviteter ute gjennom hele sommeren! Hele sommeren 2022 finner du to aktivitetsløyper på utebadet i tillegg hoppetårn, sklie og masse mer.