Søk i Aktiv i Oslo

Ta lederskap i eget liv  – skap kraftfulle relasjoner privat og på jobb! hovedbilde

Ta lederskap i eget liv – skap kraftfulle relasjoner privat og på jobb!

Bli med på en workshop som gir deg et unikt verktøy for dypere forståelse av deg selv og andre. Gjennom en grundig innføring i personlighetsverktøyet Enneagrammet får du konkret kunnskap du har nytt av både på jobb og privat. Vi kan love at det blir en spennende helg med latter, varme og uvurderlig innsikt. 

Hva sier tidligere deltakere?
• «Alle bør kjenne til dette om de ulike personlighetstypene og hvorfor man reagerer som man gjør. Da vil man unngå masse konflikter.»

• «Jeg vil anbefale denne workshopen til andre fordi de kan ha nytte av den personlig, i relasjon til andre og i jobbsammenheng.»

• «Jeg føler faktisk at dere har vekket til live livsgnisten min igjen. Derfor vil jeg nok en gang få uttrykke hvor takknemlig jeg er over å ha fått tildelt dette verktøyet, og hvor flott, sterkt og lettfattelig dere har formidlet denne viten!! Ja, jeg synes dere er to fantastiske damer som er på den rette hyllen i livet, akkurat til rette tid!!»

Hva er Enneagrammet?
Enneagrammet er nåtidens mest komplette personlighetsverktøy til å beskrive menneskelig adferd. Det er slående presist i sin beskrivelse av hvorfor vi oppfører oss som vi gjør, og er nøkkelen til en grunnleggende forståelse for våre dypeste tanke- og adferdsmønstre. Gjennom Enneagrammet blir du bevisst på hvilke «briller» du ser verden gjennom, og får også økt forståelse for andre mennesker. Enneagrammet setter ikke mennesker i bås, men viser oss veien ut av den båsen vi selv har satt oss i.

Med Enneagrammet utvikler du dine ferdigheter innen kommunikasjon, ledelse, samarbeid og stresshåndtering og du finner frem til hva som ubevisst motiverer eller begrenser deg. Gaven i å forstå Enneagrammet er å bli bevisst på våre automatiske reaksjoner. Jo mer bevisste vi er på våre handlingsmønstre, jo større frihet har vi til å bryte de som ikke støtter oss, og dermed utvikle oss.

Innhold i workshop:
• Enneagrammets bakgrunn og formål
• Grundig gjennomgang av alle ni typene
• Innsikt i din egen types styrker og utfordringer
• Økt forståelse og empati for andre mennesker
• Typene i stress og veien til utvikling
• Handlingsmønstre og underliggende motiver

Formen:
Våre engasjerte og kompetente kursholdere underviser med varme, humor og stort nærvær. Workshopen består av en blanding av teori og praktiske øvelser i en trygg atmosfære, hvor hver deltaker får anledning til å finne svarene i sitt tempo.

Dette får du:
2,5 kursdager, kursmateriale, sunn og god lunsj.

Tid og sted:
fredag 24. mai: 17-20
lørdag 25.mai: 9-16
søndag 26.mai: 9-16.
Kurslokale: Grensen 8c, 4.etasje

Individuell påmelding:
kr 3500,-
Vennerabatt:
Meld på to deltakere for kr 5000,-

Meld deg på her:
www.kraftfull.no/enneagrammet

For spørsmål ta kontakt:
christine@incitecoaching.no
Mobil: 92844231
silje@kraftfull.no
Mobil: 91858479

Relaterte saker

Eventbilde: Kurs i mexikanske tacos
tirsdag
17:00

Kurs i mexikanske tacos

Lag taco som i Mexico! Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.

Eventbilde: Kjenn din by: Ekeberg under andre verdenskrig
tirsdag
18:00

Kjenn din by: Ekeberg under andre verdenskrig

Bli med på en gratis vandring på Ekeberg. Hør om områdets betydning under krigen, om Æreskirkegården, det tyske propagandamaskineriets rolle på Ekeberg og flyttingen av flere tusen lik til Alfaset kirkegård.

Eventbilde: Kveldsåpent Nobels Fredssenter
onsdag
17:00

Kveldsåpent Nobels Fredssenter

Velkommen til kveldsåpent museum hver onsdag. Arrangementer og omvisninger er inkludert i billetten!