Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

WinterRun Oslo hovedbilde
lørdag 
17:00

WinterRun Oslo

ntso

Når mørket senker seg over Oslo den sjette februar, og man aller helst skulle sittet under pleddet i sofaen, arrangerer Icebug og Runner’s World vinterens råeste løpefest i hjertet av Oslo Sentrum.
Vi gjentar suksessen fra 2015 hvor hundrevis av løpere trosset vinterkulda og fylte Aker Brygge med frostrøyk, lys og glede sammen med oss.

Vi gjentar suksessen fra 2015 hvor hundrevis av løpere lyser opp Oslo med selvlysende armbånd.

Dette blir en folkefest på en fin vinterkveld. Fakirer vil skape magisk atmosfære ved starten og DJs og lysshow holder trykket oppe under hele arrangement.

WinterRun kommer til å bli en stor opplevelse også for de som ikke løper, men som kun ønsker å være med å se og oppleve det hele så ta med familie og venner som heiagjeng! Det viktigste er ikke hvordan man løper, men hvordan man kan bidra til å løfte stemningen!

 

Finn arrangementer på Facebook her>>

Relaterte saker

Eventbilde: Fjon-rebus for barna på SNØ
fredag

Fjon-rebus for barna på SNØ

I hele sommerferien vil det være Fjon-rebus for barna på SNØ. Vår maskot; trolljenta Fjon, har nemlig plassert ut mange spennende oppgaver som handler om SNØ, vinter og ski som man kan bryne seg på.

Eventbilde: Buttonsverksted i Klimahuset
fredag

Buttonsverksted i Klimahuset

De har rigget til sommerverksted i Klimahusets amfi med buttonsmaskiner, gamle tidsskrifter fra museumsloftet, ferdigprintede klimabudskap, tegneutstyr og papir i mange ulike farger. Du bestemmer hvordan akkurat din button skal bli!

Eventbilde: Nyt sommervarmen i utebadet!
søndag

Nyt sommervarmen i utebadet!

I år kommer det til å skje mange spennende aktiviteter ute gjennom hele sommeren! Hele sommeren 2022 finner du to aktivitetsløyper på utebadet i tillegg hoppetårn, sklie og masse mer.