Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

WinterRun Oslo hovedbilde
lørdag 
17:00

WinterRun Oslo

ntso

Når mørket senker seg over Oslo den sjette februar, og man aller helst skulle sittet under pleddet i sofaen, arrangerer Icebug og Runner’s World vinterens råeste løpefest i hjertet av Oslo Sentrum.
Vi gjentar suksessen fra 2015 hvor hundrevis av løpere trosset vinterkulda og fylte Aker Brygge med frostrøyk, lys og glede sammen med oss.

Vi gjentar suksessen fra 2015 hvor hundrevis av løpere lyser opp Oslo med selvlysende armbånd.

Dette blir en folkefest på en fin vinterkveld. Fakirer vil skape magisk atmosfære ved starten og DJs og lysshow holder trykket oppe under hele arrangement.

WinterRun kommer til å bli en stor opplevelse også for de som ikke løper, men som kun ønsker å være med å se og oppleve det hele så ta med familie og venner som heiagjeng! Det viktigste er ikke hvordan man løper, men hvordan man kan bidra til å løfte stemningen!

 

Finn arrangementer på Facebook her>>

Relaterte saker

Eventbilde: Book sauna på SALT
tirsdag
00:00

Book sauna på SALT

SALT har fått en enorm oppgradering av sitt saunatilbud og kan i dag tilby seks nye saunaer! Book en unik og avslappende sauna session eller privat sauna.

Eventbilde: Snøfestival 2024
lørdag
10:00

Snøfestival 2024

Morsomme aktiviteter for store og små. Konkurranser, utdeling av premier, giveaways, skidemo, leker og mye moro!

Eventbilde: Trening av hest med Rupert Isaacson!
søndag
11:00

Trening av hest med Rupert Isaacson!

Rupert Isaacson, internasjonalt kjent trener av ‘the Old Masters dressage system of training horses from the ground ‘, låser opp hemmelighetene og viser oss veien til glede med våre hester … og til vårt menneskelige selv.